Emlhh Bu soru arkadaşım için eşi mecburi göreve gitti. Korunmasız ilişkiden 2 gün sonra yumurtlamayı görmüş ertesi günü de yumurta çatlamış yani korunmasız ilişkiden 3 gün sonra yumurta çatlamış oluyor bu ilişkiden hamile kalabilir mi ?
Emlhh adatuna şimdi hatırladı arkadaşım pazar günü korunmasz ilişki olmuş Salı günü de yumurtlamayı Pik görmüş çarşamba çatladığını görmüş ama çarşamba günü de korunmasız ilişki olmuş ozaman çarşamba günü olan ilişkiden döllenme olmuş olabilir ama dimi pazar günündeki olasılık mı çarşamba günü olan olasılık mı daha çok acaba
Emlhh Esma006 şimdi hatırladı arkadaşım pazar günü korunmasz ilişki olmuş Salı günü de yumurtlamayı Pik görmüş çarşamba çatladığını görmüş ama çarşamba günü de korunmasız ilişki olmuş ozaman çarşamba günü olan ilişkiden döllenme olmuş olabilir ama dimi pazar günündeki olasılık mı çarşamba günü olan olasılık mı daha çok acaba
Esma006 Emlhh nasıl diyim salı pik görmüş demi salı çarşamba perşembe değerlendirmek lazım günde bir olacak şekilde olasılığı var gebelik regl vakti beklesin gecikme olursa kan versin
Emlhh Esma006 Salı günü Pik görmüş çarşamba çatlama çarşamba da ilişki olmuş ama pazar günü olandan mı yoksa çarşamba olandan mı döllenir acaba diyor hangisinin şansı daha yüksek olur diye souyo
peanutbutter ezgi3452 merhaba yumurtlamadan 4-5 gün önce yaşadığınız ilişkiden mi gebe kaldınız? Cinsiyeti nedir beneğinizin eğer belliyse? Allah bağışlasın
Emlhh ezgi3452 inşallah ona da nasip olur oda çok istiyor onda hem 3 gün önce ilişki oluyor hemde çatlama günü oluyor 3 gün önceki ilişkiden sperm kaldıysa bile çatlama günü olan ilişkideki spermler daha canlı olup döllemez mi acaba
ezgi3452 peanutbutter Amin inşallah🙏 Evet öyle oldu erkek bebiş 🤗✨ Yumurtlamadan çok önce olduğu için kız olur diye düşünmüştüm hep öyle yazıyordu ama sürpriz yaptı 😀
peanutbutter ezgi3452 ahaha ben de o yüzden bir merak ettim 😅 bunlar kısmet tabi 🙏🏻 peki yumurtlama gününüzü testlerle ölçtünüz mü yoksa tahmini beklenen ovulasyon muydu? Biraz yaklaşık bir durumdayım da reglime de daha var o nedenle detay soruyorum kusura bakmayın 🫠