nehirtt123 3+6 görünüyorum son adetim 27 eylüldü daha adet tarihim gelmedi sabah predictor ve nemo test yaptım ayrı ayrı silik çıktı şüphelendim bugün kan verdim 17 çıktı değer biraz düşük mü bilemedim
gozdenur06 nehirtt123 hayırlı olsun canım düşük deil hamilesin iki güne bir beta hcg takibi yap her iki güne bir iki katına çıkarsa gayet sağlıklı ilerler 5. Haftandada doktora gidersin
seydayar nehirtt123 merhaba benim de son regl tarihim 27 eylul Ben 19 unda kan verdim 3.9 22 ekim 29.64 Bugun verdim 53.77 Bana da son iki gun artis az geldi ama sanirim erken ogrendigimiz icin bize az geliyor
Busranur_mnts nehirtt123 çok normal canım ben de 3+6da test yaptım gölge çıktı 4+0da silik çıktı kan verdim 25 çıktı 2 güne bş artışı takip et 2 3 kere artış görsen yeter ben keseyi 6 haftada görmüştüm
nehirtt123 [silindi] yumurtlama günümü net biliyordum o gün tek ilişki oldu başka olmadı sonrasında ilişki üzerinden 9-10 gün geçtikten sonra kasıklarımda ağrı ve batmalar hissettim birazda bel ağrısı
nehirtt123 Ummuhandmrdn ya bir oğlum var 2.5 yaşında araları şimdi 3.5 yaş olacak yani erken mi değil mi bilemedim suçluluk oluyor çok değişik bi his. kasıklarımda da aşırı batmalar oluyordu gün içinde
seydayar nehirtt123 bugunku yaptigim 2 kat artmamis biraz kafama takildi forumda okuduklarimdan sonra. Cok erken öğrenmekte iyi degil ya gebeligi :) biz baya erken ogrenmisiz