sevgiasil selam kizlar bebeği salgam büyükluğünde olan var mı ⁉️ bi de bukadar meyve sebzenin icinde neden şalgama benzetmişler onu anlayan var mi😂😂🤔
Yurdanur sevgiasil bizde şalgamız bende ilk eşime ne alaka başka meyve mi kalmamış dedim mısır koçanı da saçma gelmişti boy olarak mı benzetiyo program onu da anlamadım 😀
Seherr sevgiasil peki neden soğan 😂😂 benim minnak tatlı bebişim daha güzel bir meyve sebze olmalıydı 😍😍 ama olsundu ben onu soğan cücüğüm diyede severim 1 hafta 🙈
Seymasel68 sevgiasil senın kı salgammiş benım yavrumm yesıl sogann😂😂 dolptan alıp bakıyorum yavrum bu kadar dıyee
sevgiasil Yurdanur aynen ya eşimde de yüklü program o da bana diyo mısır koçanı ne diye 😂ilahi happymom🤦🏻♀️😂
Gokkusagivemucize Bir hafta patatesti sonra domates oldu. Patates daha büyük değil mi mesela. 😁 Üstelik boyu 20 cm diyor. 20 cm domates mi var. Şu anda muz olmuş
Caqlasu Gokkusagivemucize Evet ya onu bende fark ettim. Patates domatese göre daha büyük. Patatesten sonra domates 😅😅😅 Sonra muz olduk bizde gızımla 👩👧🧚♀️