[silindi] Kızlar bende pcos var o yüzden tüylenme falan oluyor Göbekte çıkan tüyleri nasıl aliyorsnuz Etkili ve geç çıkaran bi yönteminiz var mı
[silindi] Dinolisoo hahh evet bende eldivenle çekiyorum ama bazen küçük küçük kalıyor agdadan da korkuyorum 😂😂daha çok beslerd diye
[silindi] Havin49_ ağda daha çok çıkarmasin mi ya Mesela eldivenle alıyorum 45 50 gün hiç çıkmıyor dokunmuyorum
Nisanmomy [silindi] gebelikte bende de göbekte tüy çıktı. Doktoruma sordum göbeğini alma doğumdan sonra dökülüyor dedi. Bu nedenle şu an almıyorum
nisakaraa Hamilelikten önce lazere gittim şuan 3 aylık hamileyim şeftali tüylerim çıktı bacaklarımda nasıl alabilirim tavsiye verir misiniz 🥰🫶🏻
tahamommy nisakaraa kısaltma yap canım ben de hamilelikten önce lazere gidiyodum hamile kalınca 4. Ayda çıkmıştı genitale ağdaya gittim bacaklarımı kısalttım hep rahatsız etmiyor ince olduğu için
bartulies [silindi] valla ağdaya gidiyordum çocuk doğunca lazere başladım 10 seans gittim hiçbir halta yaramadı gene gebeyim ilk 4 ayım geçsin geri ağdaya başlıycam yıldum artık kıldan tüyden
bebisleben bartulies lazer yerlerine verilen paraya yazık gerçekten üç beş fazla verip en iyi markadan lazer alabilirsiniz ve 10-15 sene rahat gidiyor ben de birkaç lazere gitmiştim faydası 0