meri3407 Kızlar selam , hamileliğin kaçıncı haftasında göğüs hassasiyetiniz azaldı yada oldu mu hiç ?
kubos_ meri3407 5 ya 6. Aydan itibaren bitmişti benimki hep çok ağrıyordu çok şiş ve sertti şimdi 35.haftadayım ne sertlik ne şişlik ne de ağrı hassasiyet kalmadı
helingk meri3407 merhaba tatlı anne 13. Haftamızı bitirdik 1-1.5 hafta önce bitti şükür. Her dokunuşta yumruklanmış gibi ağrıyprdu 😂🤦🏻♀️
1ogrencianne meri3407 ben de bunu merak ediyorum. İlk gebeliğimden hiç hatırlamıyorum çok zaman oldu 🤔
toocce meri3407 13 haftalık hamileyim şu an 1-2 hafta önce mucizevi şekilde gitti yürürken bile sallanması canımı çok yakıyordu inanılmaz bi ağrıydı gerçekten şak diye de kesildi 😂
Senabal meri3407 tam haftasını hatırlamıyorum ama cinsiyeti öğrendikten kısa bi süre sonra geçmişti 14. Haftada öğrendik cinsiyeti
meri3407 Ay çok şükür yazan herkesin ağrısı geçmiş 🙏🏼🥳🥳🥳 Ya bende 8. Haftadayım ama anlamıyorum bazen azalıyor sanki ağrısı korkuyorum acaba bişey olduda belirtiler mi gidiyor diye sonra tekrar artıyor çok değişken yani