kbraa2727 Kızlar 37 haftalık hamileyim ☺️ Kızlar uzanıyorum mesela biraz önce de sandalyede otururken de oldu böyle sırtım bacaklarım falan sallanıyor gibi hissediyorum hafif hafif sallanıyorum içten içe sizce neyden kaynaklanıyor bu bilen var mı
Nimoss kbraa2727 Kalp ritminiz yüzünden titreşim hissediyorsunuz bana da çok fazla oluyor gebelikle birlikte kan hacmimiz artıyor damarlarımız genişliyor vb gibi nedenler sebep oluyor.
ipek-15 ipek-15 benim düşükken arkamdan biri iteliyormuş gibi hissediyordum şimdide yükseklikle mücadele ediyorum.
kbraa2727 kubos_ Allah korusun yok deprem olmamış da hala öyle hissediyorum ama neden anlamadım boyun düzleşmesi yapar mı ki Acaba bu hissi
kbraa2727 hulya10 Yaa ondan mı yanii bir anda oluyor hani her zaman olmuyor da büyük ihtimalle dediğiniz doğru olabilir
dilaradoyan kbraa2727 banada gebeliğin son dönemleri ve doğumdan sonra 3ay kadar devam etti aynı durum. Baş dönmesi gibi değil de sanki etraf dönüyor sallanıyor gibi hissediyordum. Kanla ilgili olduğunu biliyorum o yüzden çok durmamıştım üstünde açıkçası. Sağlıcakla geçsin inşallah gebeliğiniz ❤️