meinbaby_ 13 haftalık olduk 3 gündür derin nefes alamıyorum. Bu durumu yaşayan arkadaşlarım var mı acaba . Neden oluyordur 😒
Papatya05_ meinbaby_ kan değerim düşükken derin nefes alma ihtiyacı duyuyordum bide nefesim az gibi geliyordu demir ilacına başladım 1 ay olmak üzere geçti çok şükür
toocce meinbaby_ ay aynısı bana da oluyor ben de 13+1 im şu an sanki oksijen yetmiyor ya da derin nefes almaya çalışırken bi başaramıyorum olmuyor daralıyorum gibi oluyor
mhtparslan meinbaby_ Yükselen hormonlardan kaynaklı olduğunu söylemişti göğüs hastalıkları doktorum ve kullandığımız ilaçlardan kaynaklı olabilirmiş
meinbaby_ cylnboran04 neden kaynaklanıyor acaba ya . Her zaman başka sorunlar çıkıyor 😅 Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
cylnboran04 meinbaby_ göğüs doktoruna Gıttım astım dedi ama astım degılım kadın doğuma sordum normal dedi midem boşken rahatım ama birseyler yedigımde nefesim daha çok kesılıyor
meinbaby_ mhtparslan Allah sağ salim bu süreci atlatmayı nasip etsin . Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah toocce Papatya05_ cylnboran04 mhtparslan
mhtparslan Aynı sorunları bende yaşıyorum başından beri 19 haftalık hamileyim bende özellikle yemeklerden sonra inanılmaz zor nefes alıyorum