svlsu Normalde evimi kokusunu çok seviyorum ama bişey var koku çok kötü nolur fikir verin midem bulanıyoe evin kokusundan Perdeleri yıkadım Tavana borulara dolap, kokusu astım Deterjan değiştirdim Başkaa ne yapılırrrr
tahamommy svlsu yapılması gerekeni yapmışsınız zaten hamilelikten dolayı tiksindiniz bence bol bol havalandırın, halıya vanilin döküp 1 gece bekletip süpürgeyle çekebilirsiniz
Minis2 svlsu kaç haftalık hamilesiniz muhtemelen aldığınız koku hamilelikten. Benim 16. Haftaya kadar sürdü evime yeni taşınmıştım bulantılarım başladığında mutfağım öyle pis kokmaya başladı ki aylarca giremedim su içmeye bile zor giriyodum maalesef gebelikten ve bi süre devam ediyor 🫠
svlsu Helink ValideSultan Mavis_20 Mervergun tahamommy beautymom mlkunal Normalde kokuyu ve kokuları çok seven biriyim mıtfakta sanki çiğ süt kokuyor dolabı açıyorum koku yok ama varmış gibi çokk zorlanıyorum kolonya aldım vanilyalı işe yaradı mutfağa girip yemek yapmayıyorum salça ve soğan kokusu çok rahatsız ediyor bide kışlık çıkardım onlarda bi koku var gitmiyor bide bişey daha sorucam ben yeni evliyim 1 yıl falan oldu makinem normalde kıyafetler çok güzel kokulu çıkardı şuan öyle çıkmıyor bildiğim herşeyi denedim makineye detaejan ve yumuşatıcım bilindik güzel markalar makinem profilo bunu yaşayan var mı kıyafetler özelikle beyazlarım grileşti ve sarardı şeyde kullanıuoruö çamaşır sodası
svlsu Mervergun aaa çok mantıklı peki biraz tehlikeli bir gebeliğin var en pratik nasıl sille bilirim
svlsu Vanilya şekeri var kaynatsam halılarıda yıkadım bu arada kökü pis bi konu değil deterjan gibi çiçek gibi ama yok beni rahatsız ediyor
svlsu tahamommy valla koku kaynağını merak ediyorum fazla eşyam yok eşyalarımı beyaz sabunlu, suyla sildim ne var ne yok
mlkunal svlsu cnm tüm evi çamaşır suyuna batırsanız da nafile hamilelikten kaynaklı bu durum. Oğlumda bende öyle oldum mahvoldum haftalarca. Ama belli bi aydan sonra geçiyor sabır etmen gerekiyor maske takmanı öneririm
Helink svlsu ben ocakta yumoş kaynatıyorum arada mis gibi kokuyor ev deneyin isterseniz benim de koku hassasiyetim var
Snm37 svlsu svlsu canıö hamileliği nden olabilir mi çünkü benim öyleydi. Evim kötü kokuyor gibi geliyordu. Deterjanlar özellikle mutfağım. Heryer kokuyor gibiydi. Seninki de öylemi acaba evime gelince kuss kuss ölürdüm kokuyor diye dışarda maşallahım vardı
svlsu Snm37 bende öyleyim ama kayınvaldiem çok temiz bir insan ama onun mutfağından sinek ilacı karınca ilacı gibi bir koku geliyor