gunescim Doktor ikili tarama testinin de olduğu bilgisini verdi ama doğruluğu cok yüksek diye fetal dna önerdi, sağlıklı demişti ama şüphelendiği bir durum olabilir mi sizce yoksa normal olarak mı önerdi 9 haftalık
Bbgg gunescim genellikle doktorlar Fetal öneriyor bi sıkıntı gördüğünden değil, ikili test yaptırıp ilerleyen haflarda herhangi bir şüphede yine Fetal dna isteniyor , imkanınız varsa direk onu yaptırın derim
tercann gunescim bu stresi ortadan kaldırmak için ben doğrudan Fetal dna yaptırdım . İmkanın varsa Fetal yaptırmanı tavsiye ediyorum
Gulcinkc Artık çoğu doktor öneriyor. herhangi bir tehlike gördüğü için değil, hem bilgilendirme için hem fetal dna yapan çoğu yer var insanlar araştırır karar verir diye önceden söylüyorlar bana 8. Haftada söylemişti mesela
toocce Evet artık daha kesin olduğu için fetal DNA öneriliyor. Şüphesi olduğunu sanmıyorum doktorunun eğer durumunuz elveriyor ise yaptırmanızı öneririm. Ben 2-3 yerden fiyat aldım hepsi 20-23 bin tl arası diyordu ki kendim de tıbbi laboratuvarda çalışıyorum iş yerim bana bile 23 bin dedi 😂 hangi şehirdesiniz bilemiyorum tabi ama ben ataşehir genetik diye bir yerde yaptırdım Ankarada yaşıyorum 14 bin tlye yaptırdım. Başka şehirlerde laboratuvarları var mıdır bilemiyorum ama hiç araştırmadım kuzenim orada yaptırmıştı benden 5 hafta ileride. O yaptırınca güvenilir de olunca sorgusuz araştırmadan ben de orada yaptırdım