prinkle Kızlar bu durumu yaşayan annelere sormak istiyorum kaç haftalıkken bu durumu yaşadınız ve pipisini görmenize rağmen sonradan kıza dönen oldu mu
Yavrum21 prinkle Ben 13 haftalikken gitmiştim erkeğe benzettim dedi 17 haftada gittiğimde yüzde 80 kiz dedi 18 kasımda yine gidecem bakalım o zaman ne diyecek
1kovakizi Mavis_20 kordonu pipi zannederse doktor erkekten kıza dönmüş oluyor fiziki olarak değil de tahmin olarak
Dinolisoo Mavis_20 sakin ol biraz doktorlar bazen kordonu pipi sanıp bu pipi erkek diyorlar detaylıda falan kız çıkıyor herhalde pipili kız ola bilir mi diye sormuyor.
[silindi] 14 hafta erkek dendi 22 haftada detaylı da kız olduğunu öğrendim. Gittiğin doktor önemli kullanıldığı cihaz önemli
prinkle [silindi] ben de bugün tam 14+3 te erkek olarak öğrendim gittiğim hastane yeni ve cihazları da iyidir diye düşünüyorum özel hastane zaten ama yine de kıyafet için beklemek daha mantıklı olacak sanırım sizinle aynı durumu yaşayanlar oluyormuş
Sarpatesinannesi @prinkle O arkadaşa şu gorselle cevap verelim bunu erkek sandılarsa herşeyi beklemek lazım 😂 (buradaki eski postlardan birine ait görsel ve kız olduğu ortaya çıkmış)
prinkle Sarpatesinannesi ya işte kendince üstten üstten konuşup çok bilmişlik yapıyor sanki ben pipisinin kuruyup düşeceğini ve kıza döneceğini düşünüyorum bir de gidip başka bir postta olayı çarpıtarak anlatmış kendine destekçi bulabilmek için
prinkle Yavrum21 ay hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler de inşallah cinsiyetin zaten önemi yok sadece belirsiz olmasına insan dayanamıyor bir an önce öğrenmek için sabırsızlanıyor ben de netleşmesini bekliyorum heyecanla