Berennn Kızlar devlet hastanesinde ikili test yapılıyormu herhangi bir devlet hastanesinde yapılabilinirmi yardım lütfen
esrayenikarakus Berennn Devlette yapılıyor ama bazı dr ler 2 liyi yaptırmayıp 3 lüyü yaptırıyor benim de doktorum 2 li yaptırtmadı 3 lü yaptırttı. Maliyet olmuyor ücretsiz yapılıyor
derya14 Berennn Benim yaşadığım yerde öyle bir durum olmuyor ama sizin bulunduğunuz ilde durum nasıl bilemicem.
Berennn esrayenikarakus yani ben hiç devlete gitmedim ozaman randevu alıp ikili test yaptırmak istiyorum diyim bazı doktorlar gıcık oluyor kabul etmiyor inşallah bu eder
esrayenikarakus Berennn Benim doktorum 2 li yi yaptırmadığı zaman sormadım her doktor 2 li yaptıracak diye bişey yok zaten belki size 3 lüyü yaptırır doktorunuz zaten taramanız temiz çıkarsa diğer taramalar yapılmaz
bicirinannesi Berennn ben de devlette yaptırmıştım. Kadın Doğuma randevu alıp gittim. Ultrason için 2 gün sonraya gün aldım. Sonra kan verdim 3 günde çıktı sonuç ☺️ Yarın da üçlü test için kan vericem inşallah