Gulay123 Nalkan en son cuma günü gittim canım bu cuma da doğumu planladık 🤗 sezaryen olacağı için de biraz tuhafım ama napalım sağlıkla gelsin kuzum başka bi şey istemiyorum 😊 senin de sezaryendi değil mi genel anestezili
Nalkan Gulay123 evet cnm benim genel anestezi olucak benim senin daha ilerde haftan ben 37+6.haftadayım kaç kilo doğar dedi doktorun cnm konuştun mu hiç😊
Gulay123 Nalkan Cuma günü 2960 dı canım herhalde 3100 filan doğar 🤷♀️ Doktor daha öncesinde 3 kilo filan doğar demişti seninki kaçtı en son
Nalkan Gulay123 iyi cnm maşallah kuzuma bende dün gittim cnm kontrole 37+5 de 3800 gr dedi doktor cuma günü doğuma gidicez artık nasipse doktor 4 kilo doğar dedi😊
Nalkan Gulay123 aaaa öyle mi 😊 çok güzel cnm Nehir ismi de🤗 hayırlısıyla gelsin kuzularımız inşallah ilk gebeliğim onun verdiği heycanda var herşey hazır günümüzü bekliyoruz artık çok merak ediyor insan nasıl olacak diye😊
Nalkan Gulay123 yok cnm benim ilk gebeliğim benim önceden iki tane ameliyatım var cnm biri hemoroid genel anestezi oldum onda bir sorun yaşamadım şükür diğeri de kıl dönmesi onda spinal oldum lanet bir baş ağrısı çektim çok zorlanmıştım işte cnm
Gulay123 Nalkan anladım canım benim ilk ameliyatım daha önce hafif narkozla bayıltıldım yumurta toplama işlemi yapıldı ama ameliyatım yok o yüzden biraz korku var bi de ilk bebek olunca korku artıyor dediğin gibi
Nalkan Gulay123 korkma hiç cnm benim hayırlısı olsun hakkımızda inşallah yavrularımıza kavuşacağız inşallah buna odakla kendini benimde tek korkum sonda nasıl olur diye korkuyorum 🤔
Nalkan Gulay123 cnm ben sordum da hastanaye doğumhaneye girmeden önce odada takılıp öyle alıyorlarmış doğuma genel anestezi olduğu için bayıldıktan sonra takılmıyormuş 😥