Zero93 Seymatrkay Ben değil ama bir tanıdığım tüp bebekten sonda kendiliğinden hamile kaldı. Hatta hamile olduğunu çok zor anladı çünkü olmaz diye düşünüydu
cylnboran04 Seymatrkay arkadaşım tüp bebek ikizleri oldu bıdaha olmaz dusuncesıyle korunmadı doğal hamile kaldı
esratugla benim de 2 başarısız tüp bebek denemesi sonrası hamile kalan arkadaşım var. kızı büyüdü bile. Ama o da beklemediği için fark ettiğinde 3 aylık falandı nerdeyse
Rabiarabisss3 melkhkn ne güzel bende tup bebekten hamileyim şuan tabi ki kardeşi olsun istiyoruz inşallah bende doğal yoldan kalabilirim süreç çok zor çünkü
Seymatrkay Rabiarabisss3 Kesinlikle katılıyorum. Doğal gibisi yok. Allah’ın doğal yoldan bahsetmesi her yönden kolay.
melkhkn Rabiarabisss3 evet baya zorlu ama 2. de strese girmiyorsun okdar nasılsa olmaz düşüncesiyle rahattım aslında Rabbim nasip etti 😊
3kedili2bebekli Seymatrkay ya herkeste olmuyor şahsen ben çocuk düşünmüyordum bir daha çünkü bebelerim ikizdi ama düşünsem tedavi olurdum bana hiç zor gelmedi çünkü tedavi
3kedili2bebekli Happymm 22 ay sonra oldu isteyerek olmadı ve olacak diye bir şey yok yani olmadıysa bir doktora danışabilirsiniz istiyorsaniz