15 ekimde bebişimi planlı olarak 39+0 da doğurdum 💗 sabah erken saatlerde hastaneye gittim hemen bir serum sonrasında spinal anestezi ile doğurdum uyuşturduktan sonra sonda taktılar hissedilmiyor bile hiç takılıp çıkarılırken uyuşturmak için sırta yapılan iğne de acıtmıyor hiç insanların anlattığı gibi korkunç bir hissiyatı yok, sezaryen sonrası ilk ayağa kalkmamda da öyle korkulacak bir ağrı acı hissetmedim hatta hamileliğin son haftaları yatakta sağa sola dönmek daha ağrılıydı 😂 eşsiz bir duyguydu bebeğimi kucağıma almak 🥹 ilk emzirdiğimde emdi ama sütüm yoktu akşama doğru bebeğim aç olduğu için çok ağladı sesi kısıldı hatta insanların mama ile ilgili yaptığı saçma yorumlar yüzünden akşam çok üzülerek şırınga ile mama verdim bi noktadan sonra bebişim süt gelmediği için göğsümü almak istemedi ama ben zorladım baya çocuk benden uzaklaştı hırçınlaştı iyice lohusa duygularıyla inanılmaz etkiledi bu durum beni uyumadım da gece dinlenmedim ertesi sabah evde de sütüm olmadığı için bebeğim baya huysuzdu ben de psikolojik olarak iyice çökmüştüm sadece ağlıyor uyumuyordum aşırı suçlu hissediyordum bebeğim mama alıyor aç diye anne olarak yetersiz hissediyordum ailemin ısrarı üzerine bebeğimi eşim ve anneme bırakıp uyudum sabaha doğru uyandığımda eşim bebeğimi sevmem için yanıma getirdi hiç sütümün olacağına inanmayarak emzirmeyi denedim göğsüm dolmuştu bebeğimi güzelce doyurdum 4 saatte bir mama da vermeme rağmen göğsümü reddetmedi hiç sütümü daha çok seviyor şimdi 1 haftalık sabah ve gece mama veriyorum yine ama o çok aramıyor mamayı 🥹Demekki mama verirsek bebiş anne göğsünü sonrasında almaz reddeder diye bir şey yokmuş 🌸 Özetle sezaryen doğumda korkulacak hiçbir şey yokmuş ertesi gün ayaklandım ben, hemen sütümüz gelmeyebiliyormuş bunun da sezaryenle alakası yokmuş kendinizi yetersiz hissetmeyin mama vermekten korkmayın uyuyun dinlenin rahat olun 💗🌸 Son olarak 20 kilo almıştım neredeyse 10 kilosu 10 günde gitti aldığınız kiloları da dert etmeyin yani 💞🤍