iremzcn Kızlar merhaba bebeğim beş aylık doktor yavaş yavaş oturtmaya başla destekli birimler ile dedi. Trendyol baktım fakat düzgün bir koltuk bulamadım önerebileceğiniz rahat bebeğin kaymayacağı şekilde bir destekli koltuk var mı?
Gokturkmom_ iremzcn vakumlu önü açılan banyo sandayeleri var babyjem markası çok rahat ettim 4.aydan beri kullanıyoruz,şuan banyoyu onda yapıyor hala 10.5 aylık önü açılmasa içinden zor çıkartırdım 😂
myangelson iremzcn bende banyo - mama oturağı var 5 aydan beri onda oturuyor oğlum önü acilanlardan değil komşum verdi ama çok işimize yarıyor 8 aylık olacak mama sandalyesi almadık hala onda yemek yediriyorum 😄😄
Baklavaseverim Gokturkmom_ Benim bebeğim onun içinde aşağı kayıyor acaba ben mi bir yanlışlık yapıyorum ve kilit aldığımdan beri tutukluk yapıyor zor açılıyor önü bir formülü mü var ya da
Gokturkmom_ Baklavaseverim kilidinde hata olma ihtimali var mı bizim ilki kırıldı bilememişler farklı marka almışlar ön kilit hep açılıyordu gittim değiştirdim e bebekten şuan sıkıntı yaşamıyoruz yine çok memnunum
Baklavaseverim Gokturkmom_ Bende ki yandan açılır olarak geçiyormuş ama kilitte sıkıntı olduğunu ben de düşünüyorum çünkü açılmıyor asla sıkışıp kalıyor çok zor önden açılan alayım ben de o zaman
myangelson Baklavaseverim bizimki hiç kaymadi da sürekli ileri geri ileri geri sallanıyor yemek yerken 😂 bir de ayaklarıyla kendini itip kaldırıyor 😄 3 kere halıda yuvarlandı 🤦🏻♀️😄
Baklavaseverim myangelson Benim ki direkt kendini kaydırıyor benim bebemle ilgili de olabilir cmvkskdkd
Baklavaseverim Gokturkmom_ @myangelson kızlar ben açmayı bilmiyormuşum yanlış kullanıyormuşum kurcaladım sizinle konuşunca çözdüm önden açılanmış benim ki benim beynimin sulanma seviyesi tam Leylayım 🫠
Gokturkmom_ Baklavaseverim Ahahhahaa olsun canım anne olunca insanda akıl fikir kalmıyor çok normal 😅😅Neyse en azından bundan sonra rahat kullanırsınız
Baklavaseverim Gokturkmom_ Vallahi ikinize de çok teşekkür ederim aydınlandım sayenizde çok rahatladım şimdiden 🤣🤣