29temmuz07 Cansu1474 erkek cocuklarinda.karin daha geç cikiyo sanki bnm oglumda dedigin gibi 5 te 6 da hamile kiyafti giymeye basladim bunun cinsiyetini bilmiyorum ama 4.5 ayligim karnim 1 aydir cikti ama simdi hamile oldugumu herkez anliyo o zamn herkez anlamiyodu oglumda da zayiftim bunda da zayifim bn ona bagliyorum bilmem dogrumu da
Duyguanneoluyor Cansu1474 aynn kuzm göbek büyüdükçe yatamıyosun biraz daha rahat uyuduğun günlern keyfini çıkar😄
Papatyam34 Cansu1474 22. Haftadan sonra bi anda çıktı Bnm. Şimdi 29. Haftadayım sırtım ağrıyo taşıyamıyorum çokta iyi bişi değil göbeğin çıkması 😔
petitehatunn Cansu1474 18+4 Hiç kilo almadım. Hiç karnım çıkmadı. Ama sen üç gün önceki kontrolümde gayet iyiydi 🧿 MaşAllah. Büyümek zorunda değil ki... Özellikle eskiler bile der kız karnı diye, İlk hamilelikte genelde zaten daha küçük olur
Mehtapsato Cansu1474 cnm 17 haftada nasil ciksin karnin ufacik daha arti bu oyleki her hamilenin karni cikcak diye bisey yok yani tamamen cikcak diye cunku bazi insanlarin ic karni buyuk oluyo mesela ben ic karnin buyuk hic catlagim yok ve daha bu ay hamile gibi oldum 36 haftaligim birde yani
Cansu1474 Mehtapsato İnşallah o haftaları bende görürüm. Sağlıklı olsun da. Gerisi mühim değil, insan bilmeyince saçmalayabiliyor.☺️
Mehtapsato Cansu1474 yok kuzum sacmaladin demiyorum ama minacik ufacik bi fasulye haklisin ipk olunca insan daha bi endiseleniyi inslh saglikla sihatle kucagina al evladini