Gamze88 Cansu1474 25.haftamdaym bende ve küçücük bi karnım var🙈 bol giysem o bile belli olmuyor😍bebişin iyise göbişi dert etme cnm,kibar hamişlerdenim de gec🥰💙
Minik_Hanim Cansu1474 benim neden 17de 6 aylık gibi :(( ve sadece 1 kilo aldım şimdiye kadar ama biraz gobekli hamile kaldim ama bu kadar buyuyecek kadar degil :(
dml33 Cansu1474 bn 30 haftaligim karnim daha yeni cikti 😊😊cikmasn ne kadar gec cikarsa o kadar iyi simdi bile asiri bi karnim yok
dml33 Cansu1474 yok cnm ic karnin genisse gec cikiyo bizim ailenin hep karbi 7 aydan sonra. Cikiyo ablamda ayniydi annemde ayniyms esim bile diyodu cocuk nerde acaba karnin yok diyodu simdi az bisey cikinca bak burda saklaniyoms diyorm 😊😊
MomNalbant Cansu1474 18.haftama girdiğim gündem itibaren 1 haftada ciddi değişiklik oldu bende aynıydım ama şimdi çok net belli.. sanki bi anda büyüdü gibi oldu karnım😬 bugün 19 olduk.. o yüzden merak etme bence 2 hafta içinde farkı sende anlıcaksın
Us41 Cansu1474 herkezin vucut yapısı farklı ama hic evhama gerek yok bana da kasık kadar cocugun olcak karnın yok diye diyolar sanane diyorum 😄
Us41 Cansu1474 ben zaten kilolu bi insandım boyum da oldugu icin sanırım böyle oldu ama insanlar fesat ..