baharbahce27 Kızlar merhaba 26+5 haftalık hamileyim bir kızımız olacak inşallah 🎀 Dün doktora gittiğimde bebeğimin 1 hafta önde gittiğini söyledi bu konu hakkında fikri olan veya bu durumu yaşayan var mı?
Seyma190623 baharbahce27 26+5 günlük hamileyim bebeğim 28+0 aynı durumu yasıyorum doktora soramadım o an devlet hastanesi pek bilgilendirme de yspmıyo haftaya özele randevum var acaba kilosu fazla diye mi önde gibisinden düşünmeye basladım çünkü hamileliğim başından beri sürekli bir hafta 10 gün ultrason farkı cıkıyo düzelir diyolar ama sanmıyorumm..acsbs doğum tarihinide etkiler mi o kadar soru var ki kafamda 🤯
Dnzasil baharbahce27 benim de bebeğimin kafasının 1 hafta önde olduğu söylenmişti şimdi doğdu çok şükür 3 aylık olduk bi sıkıntımız yok
Fyzytt baharbahce27 sorun olacağını sanmıyorum kız kardeşimin bebeği de hep 2 hafta önde gidiyordu 38+5 te sezeryanla doğum yaptı normal doğum olmayabilir sadece onun dışında sıkıntı bir durum değil diye biliyorum🙏🏻
baharbahce27 Seyma190623 bende devlet hastanesine gidiyorum ilk günden beri, acaba başka bir doktora da görünsem mi diye düşünüyorum. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz
Seyma190623 baharbahce27 Ben doğum paketi aldım Yüzyıl Hastanesi’ne Yani 26. haftaya kadar devlete gittim bundan sonrası için artık özelde devam edeceğim çünkü az çok önemli kısmı son üç ay çocuğum kilo almış mı boyu nası bi sıkıntı var mı vs bu soruları devlet hastanesi maalesef yanıtlaamıyor
RubyK Benim bebişim de 1 hafta önde.İçimi rahatlatan şey erken doğum olursa avantaj olur.Doktoruma doğum tarihini etkiler mi dedim evet dedi ama 3 hafta önde giderse sıkıntı olabilir.İçiniz rahat olsun.
baharbahce27 Seyma190623 açıkçası ben devlete gidiyorum ama sorduğum her sorunun yanıtını alıyorum ama yine de başka doktora görünüp ondan da fikir almak istiyorum dediğiniz gibi son üç ay çok önemli
Ftsfts Başlarda bana da öyle diyorlardı şimdi 36 haftalığım normal seyrinde . Hiç kafanıza takmayın önemi yok. Her çocuğun kendince gelişimsel atakları olur.
Seyma190623 baharbahce27 inanın büyüdükçe sorular artıyo 😅 benim doktorum çok iyi ona lafım yok ama bilgilendirmeyi ben sormadan yapmıyo mesala hocam kaç kilo olmuş diyorum iyi iyi bu gidisle 3500 dan asagı doğmaz diyip gecistiriyo acıklayıcı değil yani o sebepten ben özele geçtim zaten doğumum özelde olacaktı