Zissul_alp19 Kızlar 32. Haftadayim bebek ters böyle olursa sezeryana alırız dediler dönme ihtimali yuksekmi sizce hiç bu durumu yaşayan oldumu aranızda ?
vanilya_kokusu_ Zissul_alp19 ilk gebelikte 29 da ters döndü 41 de Sezeryan oldum oda sancılarım gelmeseydi 42 yi görürdüm😂
annesininincitanesi Zissul_alp19 Benim başıma gelmedi ama arkadaşımın kızı 37’de baş gelişe dönmüştü ve normal doğum yaptı 41.haftada yani dönmesi de mümkün dönmemesi de mümkün canım bebiş nasıl geleceğine biraz kendi karar veriyor… 🙏🏻 sağlıkla gelsin hepsi
Zissul_alp19 vanilya_kokusu_ ayy bide o kadar bekledilermi ben dönmezse 38 te falan sezeryana alırlar diye düşünmüştüm
aygunseydanur Zissul_alp19 benim 35 de döndü döndüğü gün doğacak sandım öyle bir baskı vardı şimdi 40 haftaya dayandık doğmuyor döner içini ferah tut
Seda_nur4760 Zissul_alp19 valla benım kızım da tersti hiç dönmedi yerinden bile oynamadı sezeryan oldu mecbur
MorKelebek54 Zissul_alp19 35 haftaya kadar donme ihtimali var ama sonrasinda donme ihtimali her hafta maalesef düşüyor. Benim oglum da makat gelisliydi donmedi sezaryen oldum