Alyamm Doğum iznine hangi haftada rapor almak gerekir ben 34 +5 e kadar çalışmayı planlıyorum 32 inci haftaya girdiğimdemi doktor raporu almam gerekiyor raporda kaç hafta olacağı belirtiliyormu ? Bu işlemlerde bilgisi olan arkadaşlar yazabilirse sevinirim ?
Ggizemsnl Alyamm Alyamm kurumdan kuruma farklılık gösteriyor çalışma süresi canım. 32 haftada Kanuni hakkın var izne çıkmak için. Doktor onay verirse en fazla 37. Haftaya kadar çalışabiliyorsun.
Ggizemsnl Alyamm emniyet teşkilatında tek gebeliklerde Doğumdan önce 8 hafta Doğumdan sonra 8 hafta olarak belirtiyor. Ama daha geç çıkıp daha geç başlayabilirsin.
Alyamm Ggizemsnl ben belediyede çalışıyorum bu ay sonu ayrılmayı planlıyorum 31 martta tam 35 haftalık olucam pazar gününe denk geliyor doktor raporuyla 1 nisanda raporum başlatılabilirmi ?
Ggizemsnl Alyamm haftasonu genelde çalışmıyorsan 1 Nisa’ndan itibaren başlarsın ama 30unda gidip 1 inde başlama olmaz 1inde gidersin. Rapor aynı gün içinde başlar.
1prens1prenses Ggizemsnl esnafım bağkurluyum analık parasından yararlanmak istiyorum ama şu an yurtdışındayım ne yapmam gerek bilmiyorm 😕
fortac Ben 32+2 de raporumu aldım dr sekreteri tam 32+0 da gelmen gerekiyordu dedi. İki gün fazla çalışmış olacaksın dedi bana artısı Doğum sonrasına 2 gün atmış olacağım. 37 ye kadar çalışamazsam istediğim zaman gidip çalışamaz raporu alır izne ayrılırım.
Seva Ben 2 gün önce aldım çalışamaz raporumu 2 hafta çalışıp 34.haftada doğum iznine çıkıyorum ben raporumu öyle aldım 37. haftaya kadar kendimi zorlamak istemedim.