saricivciv_ Kekin içine de 1 çay kaşığı bile koymamışımdır ama korkuyorum yaptım da keşke koymasaydım dedim 15haftalık hamileyim yemesem mi acaba
vanilya_kokusu_ saricivciv_ dün bende o kekteb yaptım 5 dilim yedim belki 😂 bence korkmayın bişey olmaz
Havin49_ saricivciv_ canım senin adına demiyorum genelikel çok post görüyorum ilte şunu yedim bişey olmuş mudur bunu yedim düşük yapar mıyım biraz sakin olun öncelikle hereşeyin fazlası normalde de zararlıdır bu demek oluyor ki ölçülü yedikten sonra herşey yenilebilr
myangelson saricivciv_ o kadardan birşey olmaz. Ona bakarsanız maydanoz da zararlı ama kalkıp koca bir demet yersen. Salatanın içindeki tek tük maydanoz zararlı değil
saricivciv_ vanilya_kokusu_ bende kendimi durduramayıp okadae yıyebılırım diye korkuyorum inşallah birşey olmaz😂
vanilya_kokusu_ saricivciv_ bak herşeyin fazlası doğru zararlı yani bir iki dilim yiyebilirsin ciğer. İçin de mesela iyi değil dediler doktorum bana ye dedi ben hiç birşeyi araşturmam mesela ilk gebelikte de herşeyi yedim kendime sınır koymadım asla hiç bişey olmaz korkma
eylusko saricivciv_ ee bende sürekli yapıyorum fakat sizden farkı booool.tarcinli. ayy canım çekti birazdan yine yapayım. Ben zararlı olduğunu bilmiyordum. Bazen bilmemek daha iyi 😅😅
bebeklerim__ saricivciv_ koca kekin icinde o tarçın kaybolup gider hiccc birsey olmaz tarcinin zararlı olduğunu ilk kez duydum🤦♀️
Daisyy000 saricivciv_ Bu yazanlara göre beslenseydim (şunu yeme zararlı, şunu yeme rahmi gevşetiyor vs) şimdiye 40kez doğum yapmam gerekirdi. Tarçını bol bol yiyorum ben,gebeliğimin başından beridir hurmada yiyorum mesela.
Rabiul saricivciv_ iki sene önce bunu ben de görmüştüm ve tarçın’ı çok severim tatlılar da doktoruma sordum bana çok kızdı saçma sapan şeyleri niye okuyup kendine dert ediyorsun diye öyle bir şey yokmuş
annesininincitanesi saricivciv_ Rahat rahat ye kekini canım ben hamileliğimin başından beri tarçın tüketiyorum keklerde, kurabiyelerde, sütlacın üstünde vs. Rahat ol kaşık kaşık yutmadığın sürece hiçbir şey olmaz 🙏🏻
3kedili2bebekli saricivciv_ 100 Gr tarçını oturup yemeyecekseniz hiç bir zararı yok bu her gıda için geçerli tabi bakteri taşıma riski yüksek çiğ gıdalar haric (sushi midye vs)
Zero93 saricivciv_ Ben bunu doktoruma sormuştum annem yapmıştı yememisim. Doktorumda bir şey olmaz bir dilim yeseydin demişti😄
Kukoss Bence o suya atilan ham tarcin icindir sen kekte tozu pisirmissin bi iki dilim ye ben cok yedim hamileligimde suya katip kaynatip icmiyozya :)
MerveNur- saricivciv_ 1 çay kaşığı tarçınla doğum başlasaydı ohooo😍 böyle detaylara takılmayın her şeyin fazlası zarar. Ama emzirirken önermiyorlar sanırım sütün tadını değiştiriyormuş