12467990 1 buçuk aydır geçmeyen bi ishalim var her gün mutlaka 3 kere çıkıyorum,testler yapıldı temiz çıkıyor ama geçmiyo benm gibi olan varmı geçsin artık
hillkaya 12467990 magnezyum kullanıyosan canım oda yapar bende de aynı durum var ishal gibi ağrılı değil ama 3 kere çıktığım oluyo benimde
Scb 12467990 Benimde başımda oyle bi sorunum var 12+5im malesef 10 gündür gecmiyo bütün herşeye bakıldı temiz sadece patates haşlaması ve muz yiyorum bazende çorba iştahım kapandı günde en az 6 7 defa tuvalete çıkıyorum karın ağrısıyla 😥
Crnarz Kan ve demir hapı kullanıyorsanız onlar yapar canım benimde nerdeyse 3 ay olacsk ishalim haplardan dolayı
oglumvebenn Ben yağlı bi yemek yediğimde hemen ishal oluyorum ve bir iki gün geçmiyor, yediklerinize dikkat ediyor musunuz?😌
12467990 Bişey yemiyorum ki şadece bi lokma oda kusuyorum mide yanmam çok var üstüne ishal halsizim hep elim kolum tutmuyor
Scb 12467990 dün gittim enfeksiyona dr bi ilaç verdi bugün gidip eczaneden alicam ismini bilmiyorum suanlik onu denicem
Scb 12467990 ben hep kabizdim genel cerrahina gittim duphalac verdi kullandım bıraktım ondan sora böyle oldu yan etki yapmıştır dedi dr