bilgedenizokaribal Gokturkmom_ Avukatım. Doğurana kadar çalışmayı planlıyorum. Doğumdan sonra da 6 ay anne sütü verebilmek ve toparlanmak için evde olup sonra tekrar işe dönmeyi düşünüyorum
1ogrencianne Gokturkmom_ memurum, 2. Gebeliğim, henüz başlarındayım çalışıyorum. Doğumdan sonra ücretsiz izin alır mıyım billiyorum, nasip 🥹
Mervveee46 Gokturkmom_ gümrük muhafaza memuruyum 30.haftadayız çalışıyorum. 37.haftaya kadar devam etmeyi düşünüyorum
Meltemanneolsun Gokturkmom_ ben okul öncesi öğretmeniyim ayrıca beyaz yakalı olarak da çalıştım yıllarca işletme mezunu olarak hem de çocuk gelişimi mezunuyum.evlendikten sonra eşimin kendi işi oradayız birlikte seyahat acentesi tarzanca olan ingilizcemle satış yapıyorum 😂ayrıca on muhasebesine bakiyorum
Teacherobilmi Meltemanneolsun 😂😂😂 erkenden atandığımız için oluyor herhalde. Gerçi benim görevde 6. Yılım hemen çocuk yapmadım da
milena1602 Öğretmenim. Bebeğim karnimda iken mülakata girdim ve ataniyorum çok şükür. Ocakta hem atamam olacak hem de Ocak sonunda bebişim doğacak inşallah 🥹
aslisu01 ezgi3452 nerede araştırma görevlisisiniz? Ben de araştırma görevlisiyim. Ve kaçıncı hafta izne ayrıldınız :)
Muallim3 Gokturkmom_ Ben de öğretmenim ve 1 senedir çalışmıyorum. Bu sene bebeğim için çalışmama kararı almıştım ama kaybedeceğimi bilseydim çalışırdım. Çocuklarımı özledim.
balbebek2226 Superisibeyza ayy yok kuzum ya meslegin stresi calısma sartları cok zor hele bebekliysen daha zor😂
Superisibeyza Dilaraclkalav canım benim de 12. Haftam bazı sağlık sorunlarım var sınıf öğretmeniyim sınıfım kalabalık ve zorluyorlar beni bu sene nasıl yapacaksın rapor ve ücretsiz izin işini bana da anlatır mısın ücretsiz izne ayrılsam süremden eksilecek burada ailem yok bebeğe sonra az bir süre bakabilicem süre 2 yıl biliyorsun. Ayrılmasam ders değil ancak sınıf disiplinine yetemiyorum suanda odagım dağıldı ister istemez rapor alsam sınıfıma kim bakacak bilmiyorum ki ve ne kadar sure rapor alabiliriz biz
Dilaraclkalav Superisibeyza merhaba canım benim 5 hafta kadar rapor hakkım var kasımın son haftası kullamaya başlayacağım ocakta yenileniyor zaten sonra ocak ortasına kadar tekrar alıcam ara tatil başlıyor 2 şubatta okul açılıyor benim 40.haftam 1 Mayıs olarak gözüküyor bu yüzden mart ve nisanda doğum öncesi iznim olacak o yüzden şubatta da rapor alacağım doğum sonrası izin bitince de yaz tatiline girmiş oluyoruz ve 2.dönem hiç okula gitmeyeceğim bu şekilde. Ben de gurbetteyim doğum sonrası ne yapacağım ben de bilmiyorum 🥺
Dilaraclkalav Superisibeyza ben de rapor alınca öğrencilerim ne olacak diye çok üzülüyordum müdürüm dedi ki sen rapor alınca istersen okul yansın neden bu kadar stres yapıyorsun dedi düşündüm bi yandan haklı çünkü zaten psikolojim çok kırılgan şuan çok hassasım ilk 2 kaybımdan dolayı her şeyden çok korkuyorum bide bu stresi neden kendime yük ediyorum dedim bebeğimi sağlıkla kucağıma almak en büyük dileğim şuan o yüzden kendime de iyi davranmak zorundayım
fatma4466 Mavi-gokyuzu cagri merkezinde nasil çalışıyorsunuz bende evde çalışmak istedim ama iş bulamadım öneriniz var mı eşime destek olmak istiyorum
elinaz1 ilkannelik1 nöbetler aşırı yorucu geçiyor mesai de en azından akşam evimde yatarım diye teselli ediyorum kendimi
ilkannelik1 elinaz1 yoğun yerde çalışınca malesef gece gündüz fark etmiyor siz kaça kadar çalışmayı düşünüyorunuz ☺️
Bircanozygt Devlette Tıbbi laboratuvar teknikeriyim 37.haftamda (yani bugün) doğum iznine ayrıldım o zamana kadar çalıştım doğduktan sonra da doğum izni bitince işe geri dönmeyi planlıyorum bakalım 🤷🏻♀️🙃
elifakylclk Sinema- tv dizilerinde post prodüksiyon sorumlusu olarak çalışıyordum 18 haftalık hamileyim iş saatlerinin düzenlensizliğinden dolayı çalışmıyorum muhtemelen doğumdan sonra da birkaç yıl çalışmam mümkün olmayacak
elinaz1 ilkannelik1 şuan 24 saat nöbet tutuyorum baya yoğun bir serviste . 2 hafta sonra mesaiye geçeceğim 8/16 olacak çalışma saati