Havin49_ Edaedaedaaa ben oğlumda 14 kilo aldım Şuanki gebeliğim 19 haftalık ikiz 7 kg verdim daha almaya başlamadım
DogaLina_ Edaedaedaaa ama stresin bebek icin daha kotu. Doktor uyarmadikca kilo en en en son ki stres sebebin olmaliii rahatlaa
kartanesi___ Edaedaedaaa Ben 65 kiloyla hamile kaldım ve o zamanlar zaten en az 5 kiloyu kendimde fazla görüp üzülüyordum o kiloları veremeden hamile kaldım😂Şimdi 22 haftalık hamileyim ve 5 kilo almışım 70 kiloyum şu an
Edaedaedaaa kartanesi___ 22 hafta 5 kilo gayet iyi gibi değil mi ya ben kendimde 15 alirim gibi geliyor 0 güven🤣🤣
Deroli Edaedaedaaa ben 56 kilo ile hamile kalıp mide bulantım bile olmamasına rağmen ilk 3.ayda 3 kilo vermiştim ama hamileliğimi 20 küsür kilo alarak tamamladım ki 5.haftamdan itibaren son haftama kadar diyetisyenle ilerledim. Doğum sonrası hiç veremicem sanırken 9.ayımın sonunda güncel kilom 59. Diyet vs yapmadım ve bebeğim 6.ayından beri de emmiyor. Diceğim o ki zaten beklerseniz doğum sonrası kilolarınız gidiyor. Yoğun bi tempoya giriyorsunuz. Sabırlı olun. Kolaylıklar dilerim
Edaedaedaaa Deroli çok teşekkür ederim ben de diyetisyenle devam edeceğim insallah biz de bebeklerimiz de sağlıklı oluruz🙏🏻🧿
donmez685 Edaedaedaaa kız ben 3-5 ayda bırak kilo vermeyi 10 kilo kadar aldım 😂 ilk gebeliğimde çok kasmıştım kilo almamak için ona rağmen 20 kilo almıştım. Bu sefer kiloyu takmıcam dedim her şeyi yedim içtim istediğim kadar yine 20 kilo aldım. Doğumdan sonra 4 ayda 20 kiloyu vermiştim. Bence önemli olan doğumdan sonra diyete dikkat etmek şimdi tadını çıkar boşver düşünme🤗
nurssmom Edaedaedaaa ben hayatım boyunca 43 kiloydum 😂 sonra düşükler kürtajlar yumurtlama tedavileri 53e çıktım. 53le hamile kaldım şuan 67 olmuşum 😭 70lere çıktığıma çok şaşkınım anlamıyorum bile nasıl bu kadar alıyorum
defnebe İlkinde 53 le hamile kalıp 73le doğurdum zor kilo verdim. Şimdi 50 ile hamile kalıp 14. Haftada 5 kilo aldım şaka gibi
nurssmom defnebe şeker yüklemesi yaptırdım çıkmadı ne olur ne olmaz hamileliğin herhangi bir dönemi çıkabilir diye alet bile aldım ama şükürler olsun yok. Aylık zaten 2 kgye falan denk geliyor 31 haftalık hamileyim
irmairma Edaedaedaaa kimseyi dinlemiyorum valla , kendi bildiğimi yapıyorum, birşey yediğim zaman midemi ağrıyorsa yakıyorsa yemiyorum hamur işi mesela , onun haricinde bebeği besleyecek besinleri hiç aksatmıyorum. Fasfood da hiç yemiyorum.
Kubrakopuz53 Edaedaedaaa ilk hamileliğimde hiç kilo almadım tam tersi zayıfladım. Şimdi +5 devam son 1-1,5 ay bakalım her gün şişiyor gibiyim 🫠 şeker var bende bir şey yiyemiyorum keşke yiyebilseydim de tek derdim kilo olsaydı 😔
Edaedaedaaa Kubrakopuz53 ayy allahım şifa versin çok az kalmis insallah sağlıkla tamamlarsınız süreci🌹💐
Senacanblt_ Edaedaedaaa 27 haftadayım 8 kilo almışım ama inanın hiç dert etmiyorum bebeğim sağlıklı olsun ona gereken besini vereyim kendimi zinde ve ayakta tutayım kilo alınır da verilir de hiç önemi yok
Baklavaseverim Edaedaedaaa 20. Haftama kadar -2 ile ilerleyip son 3 ay da 22 kilo aldım ama ben hep yatak istirahatindeydim ve kullandığım ilaçlar ekstra ödem yapıyordu can sıkıntısından da tatlıya sarmıştım şimdi yavaş yavaş veriyorum takma kilo bu yani alırsın verirsin yine alır verirsin bu döngü böyle ilerler sen diyetisyeninle devam et
Ozgemlym Edaedaedaaa benim 2. Cocugu düşünmeme sebebim kiloydu sadece 48 kilo verdim çok mücadele ettim ömrüm kilo sorunuyla geçti hep. 30 haftalığız 5 kg aldım inşallah daha fazla almam :( 58 ile hamile kalmıstım bende.
sevvalklc Edaedaedaaa düzenli beslendiğim için ve hareket halinde olduğum için sanırım kilomu böyle korudum bir de tabi bebeğe yarıcak şeylerden daha çok yemeğe başladım inşallah sizin de dediğiniz ve istediğiniz gibi olur🌸
Havin49_ Edaedaedaaa saat 9 dan sonra yemek yemiyorum cnm çok acıkırsam meyve ekmek ve tatlıyı da sınırlı yiiyorum