anneoluyorummm103 Tubita yay burcu olsun istiyorum 39 haftadan sonrası oğlak oluyor istemiyorum 😂 ve hamilelik çok zor ve sancılı geçiyor her gün iğne olmaktan yoruldum 🥲
Sngl25 anneoluyorummm103 Bende tam tersine 1 sene bekledim oğlak burcu olsun diye. Çok şükür rabbim eksikliğini göstermesin hemen oldu. Hemde benim doğum tarihine gelebiilir 40. haftayı beklerse oğlak burcu olacak. Ama bebiş erken gelecek gibi duruyor yatış verecek doktor. Bebiş aşağıda hemen gelmek istiyor.
Zumra-nur46p 4 haftamız kaldı Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hayırlısıyla kolaylıkla vaktinde 🥺 dua eder dua beklerim . Kolay geçitten geçirsin inşallah hepimizi . 11-7 tansiyon normal mi hanımlar
Zumra-nur46p Baş ağrım var tansiyonumu ölçüyorum 10-6 yada 11-7 çıkıyor genelde hep tansiyonum düşük olur benjm
dmrelif Zumra-nur46p normalden dusuk zaten bu sonuclar da problem yok yani buyuk 10 dan dusuk olmazsa sorun yok
meliikke penbe_karisi Konudan bağimsiz size ve hamislere sorum gebelikte saç boyanır mı? Boyanirsa kacinci haftadan sonra boyanmali??
Zumra-nur46p Zhde Rabbim ne dileğin varsa versin inşallah canım Evladını sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim
mutlulukmevsimi Riskli hamileyim o nedenle doktorum 34 te almayı uygun gördü bugün 21 haftalık olduk nasipse 13 hafta kaldı. Rabbim hepimizin evlatlarını korusun sağlıkla da kucağımıza almayı nasip eylesin 🤲🏻
Simsiyahh mutlulukmevsimi neden riskli bnimde riskli ama Allah’a şükür hiç birşeyimiz yok sadece ilk gebeliğim de bir tane kayıbım var bir anda sancım geldi 26 haftalıkken doğdu 1 gün yaşadı vefat etti sizinki neden acaba