Yilmayse Kahramanlar bakacam bakalım ypksa annem göbeğine kadar sarkacak bu göğüslerin dedi hamilelikten önce de hem büyük hem sarkıktı
Yilmayse Deletedmom277 keşke bende öyle olsam da eda hem küçük hem dik değil hem sarkık baya birde hamilelikte takmazsan daha beter sarkar dedi annem korktum bende
Deletedmom277 Yilmayse Emzirdiğim için benimde sarktı ama İnan çok rahatsız oluyorum bende rahat emziremiyorum
25agustos Yilmayse büyük olması sıkıntı ya. Ben normalde de takamıyorum normal sütyen büyük olduğu için. Toparlayıcılar da çok öirkin gösteriyor
aysenur_sk Anneme yada kayınvalideme gidiyorsak bide kış olduğundan gittiğim yerde ceketimi çıkartmıycaksam bende giyinmiyorum. Eşim kendi diyor takma diye. Zaten küçüklerdi çok dikkat çekicek kadar büyümediler. Yazın mecbur ped takıcağım için ince bişi alıcam ama yine olabildiğince takmıycam.
Polo Yilmayse işte bende hamile kaldıktan sonra dışarda takmak zorunda kaldm büyüdğü ve çirkin durduğu için Hiç sevmiyorm sütyen 😀 Memelere özgürlükkkkkkk🤩
Eda5656 Emell bence insanın mahrem yerleri çok fazla dikkat çekmemeli ondan dedim Rahat telsiz de olsa sıkmayan südyen takılabilir. İnsanların bana bakmalarında rahatsız olacağımı düşündüğüm için dedim baskı felan yok 😊
Yagmurerol Yilmayse bence sarkar ben hep yarım destekli kullandim hala da oyle kullaniyorum uyurken bile cikarmam🙂
Seymasel68 Yilmayse kız ole alısırsın bıdaha takamazsın bak ben snaa soleyım ole kendını alıstrma cok
Smyyglgn54 Yilmayse kız niye zararlı olsun😁daha iyi iste ifil ifil Evdeyken bende takmiyorum. Disari cikincada aldığım 95 beden sudyenlerimden takiyorum🤣kilolu biri degilim yinede benden onde gidiyorlarda
Tugba2626 Yilmayse ama sen rahat edemiyormuşsun ben onu demek istemedim toplum baskısı muhabbetine dedim