brom Kızlar sabah kan verdim rutin kontrol için betada verdim kaset test vs yaptım çıkmadı 14 Ekim yumurtlamaydı olsa kasette çıkarmıydı🥺
kyaas brom Eğer olsaydı çıkardı doktor kuzenim hamileysen 15gün öncede yapsan erken gebelik testlerinde çıkar demişti ama geç döllenme vs belki farklı olabilir
zeynepozdemr brom bazen idrar testinde çıkmayabiliyor yeni gebelikler kan verdiyseniz sonucunuzu bekleyin net bir şekilde öğrenirsiniz
rabiadmr21 Ben 4 gün kala öğrenmiştim erken gebelik testinde çok silik çıkmıştı ama ben aşılama yaptırmıştım o ay 🥹
brom rabiadmr21 erken gebelik testi yapamadım kaset yaptım sabah sonuç çıkıcakta işte insan dayanamıyor 😔 cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim 🙏🏻🥹
kyaas Cimcime30 ben demiyorum doktor diyor bu kadar bilginiz varsa 5gğn kala hamile olup olmadığınızı bilirsiniz
zeyynb Reglime 8 gün varken aşırı mide bulantısı baş dönmesi yaşadığım için erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı 3 gün sonra kan testinde de pozitif çıktı. Kan testi verdiğimde bile reglime daha vardı