Bnagihan gulcin canım benim hayırlı olsun. Müsait olduğun zaman yaz olur mu. Ay yerim ben o minik prensesi. Doğum hikayeni bekliyorum.
aasenamerve Elfibrhm2609 yürüyüşe başladım temizlik falan da yapıyorum acı çeksem de ama bi değişiklik hissetmiyorum daha 😀 napsam da yürütsem kanalda bilemedim
aasenamerve Elfibrhm2609 36+4 normal doğum haftasına 3 gün kaldı riskli dönemi de geçtik inadına gibi gelesi kaçtı kızın 😀
Elfibrhm2609 aasenamerve seninle aramızda 3 guncuk var 🤣 bizde 36+1 benim doktor da öyle dedi 37 olursak risk ortadan kalkar doğumu bekleriz artık diyordu 😁😁😁
Mommy Kızlar çat muayenesi mi ne varmışya o herkese yapılıyor mu bide kaç haftalıkken yapılıyor bende Hollanda’da yaşıyorum ve ilk hamileliğim daha hiç öyle bişey yapmadılar illa yapılması gereken bişey mi
Elfibrhm2609 Mommy benim 35.haftada yapıldı nisanım gelmişti ondan erken baktı doktorum ama korkulacak birşey yok 🤚
Elaninannnesi Mommy merhaba. Çatı muayenesi bu zamana kadar olmuşsundur sanıyorum. Bende 37. Haftadayım. Her gittiğimde ultrason ile bakmıyor bazen eli ile bakıyor. O çatı muayenesi ile aynı şey. Hiç acımıyor. Zaten jel sürüyorlar ellerine .