Pinarlgn Rsnbltc hurma doğumu hem hızlandırır hem kolaylaştırır canım internetten bi araştır ayrıntılı bilgi bulabilirsin 😌😌😌
Nil [bilinmeyen] canım 1 cm açıklık değişmemiş eve gönderdiler o yüzden haber vereyim dedim sancıların çoğalırsa suyun gelirse gel dediler doğmuyo bu kız 😀
Nil Elfibrhm2609 aynen bizim kızlar çok nazlı baksana şimdiden uğraştırıyolar bizi hastaneye git gel git gel 😀
Mlkkrmtc Rsnbltc ayniyiz seninle kız benimde ama belirti yok hiç walla kalacak bizimki herhalde içerde 😄
Rsnbltc Mlkkrmtc doktorum 18 şubata kadar doğmazsa suni sancı vericez dedi. Sizede öyle bişey dedi mi
Nil Elfibrhm2609 anldım canım benim muayeneden sonra kanamam olduya doktoe dedi çok fazla olursa kanaman gel dedi ama çok fazlada değil genede gitmicem şimdi arrık sancın çoğalırsa gel dedi çünkü
Sevdus KİZlar benimde 10-20 subat arasi demisti doktorum daha hicbir belirti yok 38. Haftama girmis bulunmaktayim ve oglum yuzunu hic gostermedi ultrasonda 🙂 cok merak ediyorum bakalim beni neler bekliyor
humaninannesi61 Ben de 37+4yim. Hiç belirti yok sancı yok. Heyecandan ölücem😌 Gelsin istiyorum valla 😌❣
Mlkkrmtc Rsnbltc demedi bisi cumartesi gittim 38 i de görürüz kesin dedi erken doğum riski falan yok büyük ihtimal haftasında olacak dedi 🙏 Kanala girmiş nst de çok az sancı çıkmış cuma tekrar giricem nst bakalım yazarım size de 😊
Rsnbltc Mlkkrmtc bende cuma günü gidicem bakalım normal doğuma uygunmuyuz bizim doktorumuz ne diyecek 🙂 bende yazarm 🙂