hatice0021 Felaket bi diş agrım var altlı üstlü 2 gündür agrıyor uyamıyorum biseyler de yiyemiyorum tuzlu su olsun colgate gargara olsun karanfil ve nane yağı uyguladım. Gram işe yaramıyor ne yapmalıyım ateşlenme de oluyor. Dayanamıyorum 36+3
ikimelekannesi34 hatice0021 haftamız 36+3 aynı bende bu durumdayım 5 tane dişim sallanıyor düşün artık dayanamayıp 37 haftada sezaryana alınacağım o kadar kötüyüm Allah yardımcın olsun
ebrusuy hatice0021 28 haftaligim doktorun izniyle dişimi çektirdim ağrıdan duramiyordum ağlıyordum artık 3 gündür okadar iyi geldiki doktorlar izin veriyor keşke cektirseniz yada bir bakıtsaniz enfeksiyon daha riskli 🥺
Oyk_eknc Kulağa saçma gelebilir ama ağrıyan dişinizin üstüne siyah zeytin koyun gerçekten ağrıyı kesiyor en kötü denemiş olursunuz Bir de anneannemin tarifi bir yemek kaşığı karanfil 3-4 defne yaprağı bir kaç dal biberiye suda kaynatın ılıyınca gargara yapın uyuşturuyor (siyah zeytin bana ve çevremdekilere çok iyi geldi ağrı hafifleyince yanağınıza buz koyun bir beze sarıp rahatlatıyor damar ve sinirleri )