Ysf78 Esrasnyz23 ![https://uploadnow.io/f/fwVLgMF] Hatta ultrasona bak 20.haftaya ait bacak arasına bak 😊
GSA7 Kuzenimi 8 ay boyunca erkek sandık tüm hazırlıklar buna göreydi 8. Ayda kız olduğunu öğrenip şok olmuştuk ama ben fetal dna da erkek olduğunu öğrendim
Esrasnyz23 GSA7 bizm de şuan erkek diye gidiyor ve kabullendik herkese erkek dedik değişmez umarım sağlıklı olur
esrskr Ysf78 merhaba pipi gördüğünüz ultrason resmini görebilir miyim bana da Bi kız Bi erkek dedi pipi gösterdi hatta ama bazı kısımlarda pipi görünmüyor videoda emin olamadım
Esrasnyz23 esrskr var canım net gözüküyor ama o zaman 15 haftalıktı sonraki doktor kontrolünde de doktor erkek dedi artık netleşti
senos15 Zeynepefem kızı olan erkek istiyor erkeği olan kız nevar bunda benimde oğlum var kız istiyorum iki duyguyuda yaşamak istiyorum insanız ya hani olağan şeyleri abartmayın artık lütfen
Esrasnyz23 senos15 kesinlikle katılıyorum size burda herkes hamile ama kimileri hormonlarını kontrol edemeyip bir yargı makinesine dönüşüyor çok sinirleniyorum böyle insanlara
Zeynepefem senos15 istemek tabiki cok normal ama olan bişey için insallah değişir diye dua etmek bana normal gelmedi. Siz abartmayın hanımefendi ben neyi abartmışım da abuk subuk tepkiler veriyorsunuz
Seda2516 Esrasnyz23 Valla herşey olabilir bana yüzde 90erkek dediler detaylida kız olduğunu öğrendim hatta doktor banada göstermişti bnde görmüştüm erkekdi sonra nasıl kız oldu bilmiyorum 😅Çok kız istiyorduk
Esrasnyz23 Seda2516 benim eşimde erkek ama ben kız hissediyorum diyor erkek olduğuna inanamıyor halen
havvaclkh Esrasnyz23 benim ilk gebeliğimde 38. Haftaya kadar özel bir hastane erkek dedi herşey hazirdi isim hazirliklar devlete gittimm kız olduğunu söyledi hemen kendi doktoruma gittim evet kızmış dedi 🤭 kızım doğduğunda ismi bile yoktu eve gelince karar vermiştik şok olmuştuk
Seda2516 Esrasnyz23 evet hamileyim 🤭 Artık cinsiyet o kadar şey olsumki her gittiğimde soruyorum ama cinsiyetini göstermiyor en son29da gittim bacaklarını kapatmıştı her gittiğimde kapatıyor göstermiyor
havvaclkh Esrasnyz23 evet ilk cocugum kiz oldu gercekten buyudu 6 yaşinda şimdide 16 hafftalik gebeyim