40+1de nstde sancım olduğu haftam dolduğu ve yeterli beslenmediği için 40+2de yatış yapıp doğumu başlatma kararı aldık. 22 saat sancı çektim. 14.20 de yatışım yapıldı açıklığım 1 cm bile değildi. Gece 12 de suyum geldi öğlen 11de 10 cm açıklığım vardı ama benek kanala inmiyordu. Çeşitli pozisyonlarda ıkınmamı istediler gelip geçip ellerini sokup ıkındırttılar. En son doktor geldi doğum masası hazırlandı bi yandan ellerini sokup bi yandan 2 3 kişi üstüme çıkıp karnıma çökmeye başladılar en son doktor üstüme öyle bi çöktü ki nefessiz kaldım. Bebek kanalda takılı kaldı inmedi acil sezaryene alındım bi kaç dakika içinde ameliyathanedeydim. Spiral anestezi uygulandı ve inanın sinek ısırığı BİLe diyemem hiç acı hissetmedim. Ne yaptıklarını hissediyorsunuz baskı vs ama bu kadar. 10 dk sonra bebeğimin ağlamasını duydum boynuna kordon dolanmış bu yüzden kanala inememiş:) 14.10 da bebeğim doğdu ve yenidoğan yoğun bakıma aldılar soluması düzenlenince ben odaya gidip yerleşene kadar bebeğimi getirdiler. 40+3te yani bugün bebeğime kavuştum. Usgde söylenen kilosundan 100 gram eksik doğdu.Ve bir seçenek seçecek olsam kesinlikle sezaryen derim ben. Sonrası biraz zor ama o acıyı çekmeye değer mi bilemedim. Zor başlayan sonucu güzel olan bir süreçti.