Kizlar merhabalar. 13+2den selamlar herkese🩷 bir konuda fikrinize ihtiyacim var. Ben senelerdir anksiyeteyle ugrasan biriyim. Haliyle hamilelik surecimin basladigi andan itibaren yeni anksiyeteler gelistiriyorum bu da beni cok yoruyor. Kadin dogum doktorum isinde cok iyi biri fakat malesef ki anksiyeteme pek saygi duymuyor, mantiksiz dusundugumu soyluyor. Bunun bilincindeyim fakat elimde olmuyor🫣 En basindan itibaren ayni doktordayiz fakat su aralar kafamda doktorumu degistirme konusu dolanip duruyor. Psikiyatrim ile gorusmeden once sizlere danismak istedim. Isinde cok iyi olan, az ve oz konusup anneyi strese sokmayan fakat sordugun sorulari basite indirgeyip kaba tabirle dalga gecer gibi cevaplar verip anneyi susturan, muayene cikisi kafada sormak istediklerinin yuzde 70, belki de daha fazlasini soramadan eve donen biri, hamilelik surecinde isinde cok iyi oldugu ve surec yeni oldugu icin birbirine alisma surecini de hesaba katarak sabirla bekler mi, bu mudur mantikli olan yoksa yeni doktor arayisina mi girer. Siz olsaniz ne yapardiniz? Uzun uzun yazdim affedin, tesekkur ederim cevaplariniz icin simdiden🩷