Seymasinancona Kızlar 35 haftalık hamileyim sancım ve açılmam var acil doğuma aldılar dua edin bana nolur bebeğimi sağ salim kucağıma alıyım
Tugba2626 Seymasinancona allah kurtarsın erken ama çokta erken değil . Sağlıcakla kucağına al inş . Çıkınca yaz ne olduğunu 🥰
Cennetimm Canım benim allah yardımcının olsun inşallah sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alırsın bende pazar günü hastaneden çıktım 28 haftalık erken doğum belirtileri vardı ama Allah’tan verilen ilaç iğneler fayda etti Doğum gerçekleşmedi kızlar çok dikkatli olun hastane hep erken doğum yapanlarla dolu ufak bi sancınız da olsa mutlaka doktora gitmeyi ihmal etmeyin ne kadar erken gidilirse o kadar önlemi erkenden alınıyor
Merib Cennetimm bende 28 haftalık gebeyim yanlarımda ozellıkle gece çok agrı oluyor bebekte sanki ıkı üç gündür güçsüz tekme atıyor az atıyor senin nasıl sancın oldu
Yusra17 Seymasinancona allah yardımcın olsun bi avazda doğurursın inşallah sağlıkla kucağına al inşallah
Kahramanlar Seymasinancona gözünaydın canım erken doğan bebişlerde sarılık daha çok oluyor safrayı atamıyorlar sürekli uyku hali olurda uyandırmakta güçlük çekersen takipte ol sağlıkla büyüt bebişini
Seymasinancona Kahramanlarsagol canım Darısı butün bekleyenlerin başına inşallh evet uyanmıyo zorla uyandırıyorm emzirmek için
Seymasinancona Mervenin yanımda çok şükür iyi durumu emerken biraz zorlanıyor oda zamanla alışacak inşallah