Ruyam34 Senbibak abartılacak hiç bir şey Yok Aç Yok aşıdan bağımsız bir şey Yan etkisi baş dönmesi veya mide bulantısı yapmıyor sadece cok az kolunu kaldırmakta zorlanıyorsun cok takılma stres yapma kendine
Smiley87 Senbibak aşı için aç olmana gerek yok ama , sağlık ocağı kan idrar aldı benden her gittiğimde , o yüzden aç git bence
ayseturk Senbibak tuzlu kraker gibi bisey at çantana. Ben o kadar aç olmama rağmen belki bilmiyorum benim bünyemdem de olabilir tansiyonum baya düştü sağlık ocağındaki herkes yazık seferber oldu. Biz açlığa bağladık ama yanlış yönlendirmek istemem. Sen yinede yolda biseyler ye öyle git derim ben. Aşıdan sonra dedikleri gibi ağrı oluyor ama öyle abartılacak kadar değil. Aşıda öyle korkutucu değil
Eebruylmz Senbibak eli hafifse çok dokunmaz canım. Ama buz aküsü iste %50 hafifletiyor. Vuran kişinin elide çok önemli. Üç doz oldum ben iki dozumu bir hemşire vurdu kolum ağrıdan kalkmadı. 3. Dozu başka bir hemşire vurdu hissetmedim bile. Çok azdı ağrısıda. Korkma abartılacak kadar acısı yok kolunu oynatamıyosun ağırlık var gibi oluyor daha çok 😊
Kahramanlar Aç tok farketmiyor aşıda kan vermiyeceksen sorun yok benden her ay kan alıyor ASM birde 3 gün çok ağrı oluyor bilgin olsun