Nalkan Damlaaaa Evet cnm benim çok heycanlıyım bende sanada yarın verirler günü inşallah hayırlı haberler alalım hepimiz cnm 🙏
BBusraa Damlaaaa aslında 10 gün önce oluyor sezaryen kızımda da öyle olmuştu öyle olunca tam 21i oluyor ama sanırım ben 19una isteyeceğim ☺️
Gldn Anneballari58 Benim 3. Çocuğum ilki normaldi.2 . Sezeryan olacağım 36. Haftada 3400gr olduğunu söyledi doktorum.Çok aşağıda aslında 39. Hafta dedi ama Aşağı çok basınç yapıyor
Maviyesil121212 Gldn 2.yi neden sezaryen yapacaksınız normal doğum çok zorlu geçtiği için mi yoksa bebek iri olduğu için mi
Maviyesil121212 Gldn aa pardon 2.si sezeryan oldu bu da sezeryan olacak anlamında söylediniz sanırım yanlış anladım
Gldn Maviyesil121212 benim 2. Çocuğum sezeryan oldu 4100 gr dı bu gebeliğim de mecburi sezeryan.İlk çocuğumu normal doğurdum.Yani 3. Gebelik benim.
Damlaaaa Nalkan hadi bakalim hayirlisi olsun saglikla sihhatle hepimiz kucagimiza aliriz insallah.bende yarin alicam günü yazarim
Damlaaaa Nalkan 22 mart cnm bugun belli oldu ayniyiz.Rabbim saglikla sihhatle kucagimiza almai nasip etsin insallah.mubarek gun cuma gunune denk geliyo