Pamuksekercim Slm kızlar çok özür dileyerek bişi sorcam yumurta toplama işleminden snr kanamaniz oldumu ben dün yumurtalarım toplandı hafif kanamam geldi ama benim daha devam ediyor lavaboya girdiğim zaman pıhtı şeklinde normal mi
Miniminibirler Pamuksekercim lekelenme şeklinde oldu bir iki gün pıhtı olmadı. Sonra kesildi. Normal vaktinden bir hafta önce toplamadan da 8.gün sonra reglim geldi.
anneoluyorummm103 Pamuksekercim leke tarzında pembemsi oldu ama sadece 1 kere geldi daha sonra olmadı
ilkiminannesi Pamuksekercim ben 5. Gün.1 hafta süren reglimi olmuştum. Kasım reglimi bekliyorum şimdi de transfer için
ilkiminannesi Pamuksekercim öyle düşünme ya neden uzun sürsün . Ne zaman transfer edilecek ne bilgi verildi sana
Pamuksekercim ilkiminannesi cnm o gün benim yumurta toplandı ama eşimden sperm alamadılar sadece benim yumurta donuk şekilde haftaya Perşembe doktorun yanına gidiceZ
Pamuksekercim ilkiminannesi hiç sperm yok dedi doktor bende anlamadım bir gün öncesi vardı eşimde bide ben normal yolla iki kere hamile kaldım ve kaybettim kafam çok dalgın
Pamuksekercim ilkiminannesi aynen öyle cnm bakalım nasip Perşembe günü beraber gidicez eşimle birlikte doktorum onunla konusucak bende yanında olcam