supermommss Merhaba 29+5 günlük hamıleyım bel ağrım ara sıra olurdu ama dün fena agrıyla uyandım tutulmuş gibi bacaklarıma vuruyordu esım belime masaj yaptı beldekı kemegıyı ovaladıkça o kısım ağrıdı en çok sizce bu sancımıdır yoksa tutuldumu
8143 supermommss 30 haftalıkyım sabahalrı bel ağrısı baya oluyor canm artık bebek büyüyor o yüzden bel ağrısı olur normal al diyor doktorum Magnezyum kullanın
Damla_111 Bende 29 haftalık hamileyim bel ağırısından ölüyorum sabah kalkıyorum yataktan bel ağrısıyla bacaklarım bileklerim de çok ağrıyor 2 dk ayakta dursam belim kırılacak gibi oluyor
supermommss Damla_111 yaa öylemi çok korktum sancı olmasından ama sancı olsa gece uyutmaz diyede düşünüyorum normaldede ağrıyordu ayakta kalınca felan ama dünden berı tutulmuş gibi ağrıyor belımdekı kemıge bastırınca ağrı hissediyorum tutulmuş gibide gelıyor
Damla_111 @supermommss Biraz sıcak tutmaya çalışın ama normal bende de ağrı çok hele ayakta durayım kırılacak gibi oluyor
Damla_111 @supermommss Dinlendiğinde geçiyorsa değildir canım ama istersen bir doktora git için rahatlar
Damla_111 @supermommss şuan bende uzanıyorum ağrı yok kalkınca oluyor ama çok şiddetliyse bir git bakalım ama normal derler bu haftalarda ağrı başlar diyorlar canım ya
supermommss Nezaht ondan olsun başka birsey olmasında bakalım kontrole gittigımde banada verır Belkı Pekı kullanınca ağrılarınız Rahatladımı