visnelicheescake Kızlar Allah nasip ederse tabiki de bebişim de kendini gösterirse cinsiyeti inşallah arkadaşım öğrenecek. Bazen ne yaparsak yapalım bal da yesek su da içsek göstermeyecek ise o bebek göstermiyor. Şunu yedim bebeğim kıpır kıpırdı bunu yedim kolay gösterdi dediğiniz bir ürün var mı? Kızımda çikolata da yedim vişne suyu da içtim göstermedi kendini. Bir de idrara sıkışık gitmek diye duydum bunu biliyor musunuz? Ne düşüyorsunuz? @[silindi] @myangelson @MadameTussauds @Burnosunn_annesi @GirlandBoy_Mom @Cimcime30 @ppmerlina (cevap vereceğim yeri biliyeeen😅) @Daisyy000 @ErsBegAs kızlar devlet Hastanesi’ne gideceğim malum 😅😅😅
[silindi] visnelicheescake Hadi sağ salim sağlıklı huzurlu bi ömrü olur Zaten bi prenses var prensimiz olsa çok güzel olur 😍 erkek hissetim sende 😅🧿
Daisyy000 visnelicheescake İki cocugumda da normal kahvaltı sofrasından kalkıp utsye girdim yani klasik zeytin peynir vs yiyip gittim ikiside Dınk diye bacak arasını açtı 🤭 Yediklerimizle ilgisi yok bence
Burnosunn_annesi visnelicheescake ayyy heyecanlıyım bende🤤 hayırla sağlıkla gelsin bebiş 🥰 yarın muhakkak haber et kız devlet hastanesi hemen söyler mi bilemiyorum 😬 çikolata vişne suyu kahve etkili
peroksizom visnelicheescake ben bekleyemedim calla doktor söyleyim mi dedi anında biz evet ebet dedik Ay bekleyemedim cinsiyet partisi martisi yalan oldu valla bizde 😂😂😂
visnelicheescake Daisyy000 Bazen bazıları diyor ya ona bende inanıyorum yani vişne suyu çikolata da yedim kızımda göstermeyen göstermiyor
visnelicheescake Burnosunn_annesi 16 geçmiş oluyorum cnm doktorum söyleyeceğim dedi en son 13 de gittim bir daha ki aya dedi o yüzden söyler diye düşünüyorum aşkım bende cumartesi öğreneceğim biliyorsun gösterirse ama usg atarım son bir kez çikolata vişne kızım tinlamadi acep bu tonlar mi türk kahvesi içip de mi gitsem🤣
visnelicheescake Mervekaram22 Evet bak evde türk kahvesi hareketlendiriyor bun uhele dün gece bir sağa bir sola vurdu ben şok🤣🤣
_Tazeanne Etiketli olmayanlar cevap vermesin miğğğğ Kahve çikolata hareketlendiriyor bide tam doktorun yanına girecekken pıt pıt yapıp karnını yokla uyuyosa uyansın Bebiş 🤭
visnelicheescake _Tazeanne ahahah aşk olsun kız versin tabiki de deneyeceğim bunları bütün tuşlara basıyoruz 😍
eminaas visnelicheescake evet ya da filtre gold olur benim bebişim çok hareketleniyor hatta ilginçtir çay da oluyor ama ben 6 aya kadar ne kahve ne çay içmiştim acı geliyordu sonradan içtiğimde çocuğum durmuyor hiç 😂
penbe_karisi visnelicheescake ekstra bişey Yemene gerek yok göstermeyen göstermiyor 🤣🤣🤣 ben aç gittiğim halde her tarafını gösteri bebek bı arkadaşım kahvaltisini öğlen yemeğini giderkende çikolata ve vişne suyu içti yinede göstermedi hatta idrara sıkışık olmasına rağmen 🤣🤣🤣🤣