babyshark__ annelina idrara sıkışık git daha net gözükür canım ben gittiğimde 6haftalikti ilk net gözükmedi Dr sıkış gel dedi öyle gözüktü kese
sirius8 sirius8 bende gittim bugün kese ve yolc sac göründü ama kalp atışı duyamadık haftaya bugün gel duyarız kese sağlıklı görünüyor dedi . 6+2 haftayım bugün bu arada
Esiin_ annelina ben bu seferki hamileliğimi biraz erken farkettim 3 haftalık falandı bebiş 5. Haftada kontrole gittim keseyi gördük 6+1 de gittim kalp atışı duymuştuk sağlıkla gelsinler inşallah
nnur20 beautymom bebek görmedim henüz 6+3 üm suan bugun gittim yukardan gördük normalde hiç karnımdan gözükmedi bu olumlu mu kese büyüyor demek mi
nnur20 beautymom yani sağlıklı gebelik olabilir dimi benim 7 mmdi 15 ekimde, 22 sinde gittik 1 mm büyümüs dedi 8 olmus kese gelismiyor dedi başka doktora gittim o da aynısını dedi ama bugün üstten hiç görmüyorduk gözükmüyorken üstten gördük
Cemree995 nnur20 canım zaten daha bebek görünmemesi ve kalp atışı duyulmaması bu hafta için çok normal içini ferah tut 🙏🏻🙏🏻
ebru_oz Bende 5+4 üm bugn gittim kese boyutum 4.5 milim dedi normal dedi ama bilmyrm ama dha bşi söylemek için erken dedi haftaya tekrar gel bakalım dedi
beyfun annelina bende şuan tam 5 haftalık olduk gitmedim hiç doktora şehir dışında oldugum için gidince giderim dedim ozmanda 7 haftalık oluruz herşey duyulur görürürüm dedim
nnur20 beautymom inş yarın gidicem kendi doktoruma böyle sık gitmekte istemiyorum ama allah korusun sağlıksız bi durum varsada erkenden teşhis konuluyor , rabbim hayırlara vesile etsin bakalım nolcak
beautymom nnur20 gönlünü ferah tut bak herşey yolunda dediğinde boşuna stres yaptım diye kendine kızarsın
Ayca517 annelina selam canim bende gebeligi gec ogrendm iki kez beta takibi yaptim yarin 7 haftalik olcak yarin kontrolum umarim hersey yolundadir 🌸🌸