azlp iremofficiall35 ne gibi bi zararı va mı? Sadece sizden kan alıyorlar o kadar. İmkanınız varsa yaptırın ben 11+2 de yaptırmıştım
elif1453658_ iremofficiall35 imkanınız varsa kessinlikle yaptırın bebeğinizin sağlığı hakkında en doğru bilgiyi edindiğiniz test sonuçta
gebebirhem iremofficiall35 Bende 11. Haftamda yaptırdım doktorumun önerisiyle Kesinlikle yaptırmanızı tavsiye ederim. Bebek hakkında en doğru olasılıkları veren bir test ayrıca bir zararı da yok sadece anneden kan alınıyor fetüs kromozomları ayrıştırılıp bakılıyor. Çok şükür bizim temiz çıktı sonuçlarımız kafamız rahat ilerliyoruz böylelikle diğer testleri de yaptırmaya gerek duymadık.
znergis iremofficiall35 11+5 haftalık hamileyim ve bebeğimin çevresinde ödem görüldü çok riskli gebelik olduğu ve fetal dna yaptırılmasını istendi bebeğimi kaybetmek istemiyorum sağlıkla kucağıma almak istiyorum ama bu sanırım olmıcak o yüzden kesinlikle yaptırın fetal dnaya gücü yetmeyenler 2 li tarama yaptırabilir bence
Mervedeniz10 Yaptırdım hiç bir sorun çıkmadı bebekte 10 haftalıktım bugün 26 haftalığım fetal dna testinde ne yazıyosa aynısı detaylıda görüldü hiç bir sorun görmedi doktor çok şükür
Mervedeniz10 babyshark__ ben yurt dışında yaşıyorum burda çok uygun fiyat 5000 lira diyeyim türk parası
Betbet34 Geçen hafta 30 bin tl ye yaptırdık. Anneden kan alınıyor bir zararı yok imkanınız varsa yaptırabilirsiniz. İkili üçlü tarama testlerine gerek kalmıyor