Sebahatmiraysuu Meraba kızlar ben şu an son adet dönemine göre 18+4 haftalık hamileyim ama ultrosona girdiğimde 19 veya 20 haftalık çıkıyor bebeğim doktorum 2 ağustos tahmini doğum demişti eğer 1 hafta ileriden gidiyorsa bu doğumun zamaninida değiştirir mi bu ara 2. Gebeligim kızımda böyle bişey yaşamadım tam tersine 41 haftalıkken doğurmuştum ilk defa böyle bişey yaşadım 😒
Busra_bugraaa Sebahatmiraysuu bebeğinin gelişimine göre eğer ileriden gitmeye devam ederse daha erken haftalarda doktorun doğum yaptırabilir
Denizgumuskaya Sebahatmiraysuu 19:20 hafta çıkması aslında doktorlar 2 hafta ekliyorlar son adet tarihinin üzerine
Benimisteo Sebahatmiraysuu Sky Benimki de 2 hafta onde gidiyodu 41+de dogum yaptim. Ikinci cocugum da iki hafta onde ama ben iki hafta cekmedim buna bide 2 hafta ekledim😂 bencede etkilemiyo
Sebahatmiraysuu Busra_bugraaa kızımda da Ilk zamanlarda aynısını demişti ama 41+4 de doğurdum erkeklerde oynuyor mu zamanlama acaba onu bilmiyorum işte kafam karıştı
Sky Değiştirmez benimde ikinci gebeliğim ilkini 41 de doğurmuştum bende ve hep iki hafta önden gidiyordu gebelik şekerinizde sıkıntı yoksa Doğum zamanını etkilemez ne güzel sağlıklı gelişimi iyi 🤗
Sebahatmiraysuu Sky evet gelişim konusunda iyi ama kızımda da bi zaman sonra durdu ben erken bekleerken 41+4 doğum yaptım acaba bunda zamansız gelir mi diye endişeleniyorum canım 🙏🏽