Dgkfj5 Detaylı ultrasona gittim sağ uterin arter de direnç çıktı bebeğe giden damarlar da kan sulandırıcı verdiler başına gelen var mı biraz korkup üzüldüm
yasarceyda12 Dgkfj5 benim var şu am canım sağda sadece diğer gebelikte 2 Sindede vardı sağ sol kan sulandırıcı kullanıyorum bende tansiyonların nasıl
Ceren1996 Dgkfj5 canım bnmde sol tarafta vardı hiç korkma. Doktor asprin vrdi onu içtim 37 haftaya kdr. Ve bebegim şuan 4 aylık. Hiç bi sorun yok şükür 🤲
atesvesu Dgkfj5 benim de çıktı sağ kasığıma baktı bak doktorun dedigini şimdi anladım o anki korkuyla anlamamıştım bana şuan bir sorun olmaz ama son aylarda erken doğum riski olabilir devam ederse dedi coraspirin kullaniyorum
Sementa63 atesvesu Her iki tarafta çıktı benim de korkuyorum coraspin bende kullanıyorum sabah mı akşam mı alıyorsunuz bu arada aç karına mı yoksa tok karına mı
cenoana Dgkfj5 iki gün önce ben de detaylı ultrasona gittim. Benim de sol tarafta çıktı. Doktorum coraspirin verdi, kullanırsan sorun olmaz dedi.
Sementa63 Dgkfj5 Benimdi her iki Uterin arterde erken diastolik çentik çıktı doktor coraspin verdi bende yememe içmeme dikkat ediyorum İnlallah sağlıklı olurlar
yasarceyda12 Sementa63 coraspin + kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bende tansiyon sorunu var ondan ama şu an yükselmiyor o kadar şu an sadece tek damarımda var sağda diğer hamilelikte sağda solda ikisindede vardı coraspin dılında kullanacağımız birşey yok maalesef
cenoana Sementa63 ben günde bir tane tok alıyorum. Eczacı günde bir yemeklerden yarım saat önce yazmış kutu üzerine. Doktorum hamilelikte demir ilacı hariç tüm ilaçları tok karına almanızı öneriyorum demişti. Coraspirin için de öyle söyledi. Günde bir tok.
atesvesu Sementa63 günde 1 sabah alıyorum üzerinde yemeklerden yarım saat önce yazıyor ama aç karnima içmek istemediğim için tok içiyorum
Sementa63 yasarceyda12 Benim de ikisinde var sizde ikisinde olunca bebek nasıldı zamanında doğdu mu ve kilosu iyi miydi
yazcoming Sementa63 bebek bezi ile ilgili olan paylaşım, o yüzden buradan yazdım. Sanırım mesaj kısmı yok burada