Enguzelbekleyis8080 Eczaneden aldım bugün 30 Damla yatmadan dedi kullanıp faydasını gören oldu mu almaya mecbur kaldım kızım 5 yaşında ama 1 saat uyuyup uyanıyor sabaha kadar ayakta
Asi_07 Enguzelbekleyis8080 kız kardeşim kullanıyor 3 yasında oğlu hem uyumuyor hemde çok hiperaktif o yüzden birisi tavsiye etmiş ara ara kullanıyor yarım saat içinde etkisini gösteriyor ama sürekli verirsen pek iş yaramıyor dedi bazı doktorlar o tür şeyleri önermiyor doktora danışsanız iyi olur
Yenibirannee Enguzelbekleyis8080 ben kızımın uyku rutinini onunla oturttum uzun süre değil ama en azından uykuya dalmasını kolaylaştırıyor düzenli kullanım sonucunda fayda gördüm ben 15 damla veriyordum
Yazmelegi_ Enguzelbekleyis8080 ben 1 kere kızıma verdim kızım sürekli ağlayarak bağırarak uyandi o gün. Hatta burda yada kidste bi anne kendi kullanmış hastanelik olmuştu kadinin damarları genislemis fenalaşmıştı öyle görmüştüm. Benim kendi fikrim bana göre tavsiye edilecek bir ürün değil. Kullananlara da saygım sonsuz Hatta anneyi buldum kids uygulamasında adı domatesguzeli