S-nur1 Pek kızlar evde birine aldırsam yani yaptırabilirsem tabi hangi agda ile daha kolay alırım nasıl bir agda alayım agda kullanmadığım için bilmiyorum öneriniz varsa deneyim bi🥴
Havin49_ S-nur1 ben aileden birine yaptırmaktansa kuaföre yaptırmayı tercih ederim o insanı sürekli görüyorsun aklıma sürekli o an gelir kuaför seni unutuyor😆😆
Havin49_ Plansizgebe yani kadınların çoğu eşine yaptırma taraftarı değil yapmak istemeyen erkek de çok
hd_d Selenavci63 regl olduğun zman cünüp oluyorsun ya vücudundan tüğ alınmaz tırnak kesilmez çünkü gusül abdesti alırken her bir zerrene su değecek temizlenmesi gerekiyor bunlar temizlendikten sonra yapılması gerekiyor yani en azından bana öğretilen bu şekilde yazmışsın cevap vermk istedim😚☺
mavi123_ S-nur1 ben ilk gebelipimde anide yarına Dr gün verdi hemen ağdaya gittim senelerdir ağda yapıyorum gebeliğim boyuncada çok kolay yani kolkulacak bişey yok ve uzun sürede temiz kalıyor insan jilet bugün yaptın yarın çıkıyor bence ağdaya gidin
Minnikkbebii S-nur1 ağdaya bir alışsanız çok rahat ben normal doğum bekliyorum 37.haftaya giriş yaptım bugün hemen ağdayı hallettim her an gelebilir diye çıkması 15-20 günü buluyor zaten o zaman doğar nasipse içim rahat