Elsanur Kızlar (2 buçuk) oğlum oyun gruplarına gidiyor kalabalık ailede de büyüyor. Evde onunla oyun oynadığım da parmağıyla şşş yapıp vuruyor bana durduk yere ağlamış gibi yapıyorum şşş şşş diyor bunu kendi mi öğrenmiştir biri şiddet mi uyguladı çocuğuma Ben hiç şiddet uygulamadım eşimde öyle
YyyyYasemin Elsanur valla şu devirde herşey oluyor öğretmenler dahi hepsini katmıyorum ama neler duyuyoruz neler görüyoruz şiddet uygulayamlar vs çok fazla o yğzden belki başka bir çocuğa yapılan şiddeti görmüş ondan etkilenmiş de olabilir ona karşı bişey de yapılmış da olabilir çocuğa direkt de sorulmaz ama bilmiyorum
Elsanur YyyyYasemin kalabalık ailede hep gözümün önünde akraba içinde olması imkansız acaba arkadaş ortamında veya hocalarından oradaki yardımcı ablalardan mı görüyor
ElaEge Elsanur direkt sorarak değil de yine oyun oynayarak kimler böyle, yapar sen mi yapıyorsun, başka kim yapıyor, ne zaman böyle yapıyoruz falan diye öğrenebilirsin bence de birinden gördü
Sudedemirer Kesinlikle birinden görmüştür kendi kendine ögrenebilecegi birşey değil birde sizde böyle davranmıyormuşsunuz zaten ekranda yoksa oyun gruplarında birinden gördü kesinliklle