pxyniel Kızlar merhaba 8+5 gebeyim. Çalıştıgım yerde masam kalorifer önünde iki gün orda çalıştım ama cok rahatsız etmemişti bugun elimi karnıma koydugumda baya sıcak geldi sıcakta durmuş olmam bebeğime zarar verir mi hiç başınıza geldi mi çok korktum
DarkLuna pxyniel terlemiştir kız içerde çocuk 😂😂😂korkma canım bişey olmaz üşütürsen karnın ağrır ama yine bişey olmaz sıcakta da sauna ya görmediğin sürece biseycik olmaz
pxyniel Vücut sıcaklığının artması sinir sistemi gelişimini etkiliyormuş o yüzden korktum :( cok evhamlı biriyim koruyamayacakmışım gibi hissediyorum her gün başka bir şeye anksiyetem oluyor :(
0Berfin0 pxyniel kaygılarınızı kontrol altına alamıyorsanız bi uzman görüşü almanızda fayda var sizin ve bebeğinizin iyiliği için. İnsan ilk gebeliğinde ister istemez herşeyi düşünüyor bilgisi olmadığı için ama bu ileri boyutta olursa 9 ay size zehir olur ve doğal olarak bebek de bundan etkilenir kaygı stres vb
Turuncukelebek Ayy bunda bile endişe ettiyseniz siz 9 ayı nasıl geçireceksiniz acaba biraz rahat olun indiğini cincigini düşünmeyin Allah’a emanet diyin dua edin sağlıklı olsun sağlıkla kucagıma alayım diye tamam