vildone
Merhaba, çok geçmiş olsun. Bana 20. Haftada serklaj yapıldı acil olarak ancak 23. Haftada enfeksiyon sebebiyle açılmaya başladı ve hastaneye yatışım yapıldı. 24. Haftada enfeksiyon kontrol altına alınamadığı için suyum geldi ve 25+2’de doğum yaptım. Çok uzun ve zorlu 150 günlük yoğun bakım süreci sonunda Rabbime şükürler olsun kavuştuk sağlıkla🙏🏻
Çok küçük haftalarda risk çok büyük zaten sürekli söylüyorlar ancak Allah ömür tayin etmişse yaşıyorlar, ki mühim olan sağlıklı yaşamaları o yüzden lütfen dua ederken asla eksik istemeyin. aklen kalben bedenen ruhen kalıcı ve tam sağlıkla gelip büyüsün inşallah 🙏🏻🙏🏻 Rabbim tüm evlatları sağlıkla kavuştursun🙏🏻
Maalesef su geldikten sonra enfeksiyon riski bebek için de sizin için de çok artıyor, doğum yapmaya karar verirseniz doğuma kadar hastanede yatmak zorundasınız. o hastanenin de 4. Basamak yoğun bakımı olan tam teşekküllü hastane olması gerekir. Doğumdan sonra en büyük tehlike bebeklerin başka hastaneye transferi sırasında oluyor o yüzden, değilseniz mutlaka doğumdan önce perinataloji ve 4. Basamak yoğun bakımı olan en gelişmiş devlet hastanesine gidin ve doğumu orada bekleyin, bu bebeğinize yapabileceğiniz en büyük yardım.
Suyu geldiği halde uzun haftalar bekleyip sonra doğum yapan @littlechick var, profilini inceleyerek gönderilerine bakabilirsiniz.
Bebeğiniz sağlıkla doğup, sağlıkla büyüyeceği haftada dünyaya gelsin inşallah 🙏🏻 Allah yar ve yardımcınız olsun. ❤️