babyshark__ Kızlar 10.haftamiyfi 11mi ikili tarama doktor bidahaki geldiğinde ikili tarama yapicaz dedi şuan 8+3 uz ona göre randevu alicam
meinbaby_ babyshark__ 11 de yapılıyor hatta 12 daha iyi diyorlar . Bebek boyunun 45 cm olması gerekiyor yapılabilmesi için
Rose_07 Efenin_Annesi09 Hastaneye göre değişiyor. 3 gün ile 7 gün arası demişti doktorum. Benimki 4. Gün çıktı. Araştırma hastanesinde yaptırdım
Efenin_Annesi09 Rose_07 ben de dun devlet hastanesinde kan verdim ikili için 3 haftaya anca çıkar dediler
Rose_07 Efenin_Annesi09 değişiyor demekki. E devletten takip edebilirsin ben öyle yaptım. İlk başta göremedim tahlillerin en altındaymış. Belki erken çıkar ona göre bilgin olur
Acemianne27 babyshark__ şöyle söyleyeyim ben 3 lü test yaptırdım şuan kafamı karıştırdığım için çok pişmanım down riski olabilir dediler Fetal DNa %99 doğru sonuç yarın onu yaptıracağım imkanın varsa Fetal yaptır hiç ikili üçlüyü yaptırma derim
Acemianne27 babyshark__ ben İstanbul Pendik’te oturuyorum fiyatı 11 bin gelip evinde kan alıyorlar özel bir labrotuvar