handandemir ipekmom_ Aya o kadar çok var ki sanki hiç o zamanlar gelmeyecekmiş bugünler hiç geçmeyecekmiş gibi hissediyorum. Yine söylüyorum çok şükür istifra etmiyorum ama sürekli bulanması beni bitirdi. İş yapmıyorum yemek yiyemiyorum bir yere gidemiyorum her şeyin kokusu tiksindiriyor tükendim. İnşallah hızlı geçer bu süreç
handandemir Admsarzu Haftadan sonra mı istifra ettin hep :( Bende bir umut 7 den sonra hafifler diyordum :( Benimde eşim sağolsun mutfağa sokmuyor kokuyor her şey diye. Haşlanmış patatese limon sıkmak bazen iyi geliyor. Yürüyüş iyi geliyor evet ama havalar el vermiyor sağolsun yağmur çamur
Admsarzu handandemir patates limon çok iyi geliyor hakkaten bende bir ara ondan başka bisi yiyemiyordum 😄 evet ben birde almanyadayım buraya yaz gelmiyor hiç suan fırtına var ama kalın giyinip çıkarsan çok iyi geliyor o rüzgar o temiz hava mide bulantısına bire bir
handandemir Symylldz Yaa senin çok zor geçmiş :( Etrafımda bazı insanlar var asla hamile değiller sanki hiç mide bulantıları yok tiksinme yok gezip eğleniyorlar normal hayatlarındaki gibi. Bazıları da sizin gibi sürekli istifra ediyor. İyi durumda mıyım kötü mü bilemedim dayanabiliyorum istifra etmiyorum çünkü 1 kere ettim lekelenme oldu karnım kasıldı diye bi daha sıkıyorum istifra etmemek için her yolu deniyorum resmen. Umarım da bu şekilde hafifleyerek biter. Çok zor çok çok zor. İlk hamileliğim benim ama zorlanıyorum. Sizin adınıza da üzüldüm bayağı ağır geçiriyorsunuz. Allah yar ve yardımcınız olsun 🙏🏽🙏🏽🙏🏽
Symylldz handandemir Evet benim de çevremde var inanılmaz konforlu hamilelik geçirenler kahvesiz çikolatasız günü bitirmeyenler maşallah kimisi öyle kimisi de benim gibi böyle umarım sizin uzun sürmez çünkü gerçekten çok zor bi durum neyse doğuma az kaldı diye teselli ediyorum kendimi :)
handandemir vanilya_kokusu_ Çarpıntı neden oluyormuş ki ? Senin hamileliğin zorlayıcı geçiyor canım ya bol bol su iç yat dinlen 🙏🏽🙏🏽 Allah şifa versin bir an önce normal hissedersin inşallah üzüldüm :(
handandemir Symylldz İnşallahhh inşallaahh sabah 6 dan beri bulantıdan uyumadım saat 10:30 oldu hala bulanıyor kafayı yicem artık bir an geçse en azından kahvaltı yapabilsem o kadar özledim ki yemek yemeyi. Salı günü doktor kontrolüm var ilaç isteyeceğim gibi duruyor
handandemir Admsarzu Çok şükür bugün güneşli 🌞 midem biraz hafiflerse duş alıp hazırlanıp çıkıcam yürüyüşe sanki günlerdir depresyonda battaniye altında mide bulantısı ile yaşıyorum. Senin ne kadarlık olmuştuuu
hfzmerve Benimde 14 haftalık cok bulantım oluyordu gun içinde, gecen hafta Prilam yazdı doktorum gece yatmadan 2tane alıyorum o biraz rahatlattı. Yinede tamamen bitti sayılmaz+ deli gibi bir mide yanmam var çok zor cidden rabbim kolaylk versin tüm hamilelere
handandemir hfzmerve Evet bende de var mide yanması mide bulantısı yani çok zorluyor bir de yemek yiyemiyoruz güçsüz kalıyoruz enerji yok resmen. İlaç içmek istemiyordum ama sanırım isteyeceğim bende. İnşallah hepimize kolaylık gelir de bir an önce normal diğer hamileler gibi yaşarız
ghostty handandemir tuzlu vs yiyecekler bir fayda etmediği için doktorum prilam yazdı. Doktorunuza danışın mutlaka.
vanilya_kokusu_ handandemir malesef öyle ya ilk gebelikte de çarpıntım vardı doğum yaptığım an geçti inşallah buda öle olur
Symylldz handandemir Çok aç kalmamaya çalış leblebi kraker hafif baharatsız acısız şeyler tüket aç kaldıkça daha çok bulantın oluyor.
handandemir vanilya_kokusu_ Nasıl oldun seni merak ettim ben o kadar kötüydüm ki şuraya anca girdim hala kötüyüm bulantıdan da … umarım sen iyisindir 🙏🏽
handandemir Symylldz Yiyebilsem yicem de yiyemiyorum ki 2 kilo verdim daha da veririm gibi. Yemek veya ağzına atılacak her şeyden midem bulanıyor. Zorla haşlanmış patates ve bir kase çorba ile yaşıyorum. Midem boş kalıyor yedikçe istifra ediyorum diye yemekten soğudum iyice
handandemir Admsarzu Ay maşallah bayağı ilerlemişsin miden nasıl ? Benim 9 hafta oldu bugün bulantım bitmiyor geçmiyor
Seloloo handandemir prilam dr sağ olsun. Sabah 1 öğleden sonra 1 gece 2 içerek atlattım. Şu aralar hafifledi ama devam ediyor gece 2 içiyorum sadece
handandemir Seloloo Bana da yazdı da astımı tetikliyormuş astımım olduğu için cesaret edemedim yan etkileri varmış herkesin demesine göre korkudan içmedim. Kaç kere elim gitti de içemedim. İlaçsız direniyorum
vanilya_kokusu_ handandemir çok şükür eskisi gibi değilim ya evet bulantım hala var ama eskisi gibi sürekli kusmuyorum sabah bazen kusuyorum 🤦🏻 Allah’ım artık zaman geçsin doğursak gerçekten kaç haftalık oldun
Symylldz handandemir Çok iyi anlıyorum iştahta kalmıyor kusacağını bildiğin için yemek istemiyorsun ama boş mideyle kusmak çok kötü safra kusup duruyorsun acı su mahvediyor iyice. İlaç yazdırdın mı doktora prilam vs.